Lash Lift & Brow Lift; Wat zijn de verschillen? ?

The golden duo, Lash Lift + Brow lift!

Je zou zeggen, de behandeling is exact hetzelfde toch? I mean.. we gaan bij beide de haren liften?! True, toch zijn er wel wat small differences. 

Je hebt in de vorige blogs kunnen lezen dat het effect van een Lash Lift en de krul/lift die je creëert word bepaald door meerdere factoren, waaronder de keuze van de shield. Dat kleurige stukje siliconen waar je de wimpers aan vast maakt voor dat de procedure begint toch? Wil je een lift, wil je een krul of wil je een lift & een krul. Keuze van de juiste shield is allemaal onderdeel van dit resultaat.

Heb je deze memo gemist? Check dan even deze blog.

 

Brow lift wat is het

Bij het lifting proces zorgen we er namelijk voor dat we de verbindingen, die de haren de vorm geven die ze natuurlijk hebben, gaan verbreken d.m.v een chemisch proces. Hierdoor kunnen we de vorm aanpassen en de wimpers of wenkbrauwen een nieuwe vorm geven. In een Lash Lift gebeurd dit dus door de keuze van de shield die je maakt, de wimpers zullen de vorm van de shield nabootsen en wanneer goed uitgevoerd op deze manier blijven staan. 

Uiteraard denken de klanten vaak dat wij kunnen toveren, maar de wimpers blijven natuurlijk niet door onze magie aan de shields vast plakken, i wish! We maken tijdens het Lash Lift proces dus gebruik van een lijm om de wimpers op zijn plaats te houden tijdens dit proces. 

Het gebruik van lijm is dan wellicht ook een van de grootste verschillen tussen een Lash & Brow Lift. Bij een Brow Lift HOEF je namelijk helemaal geen lijm te gebruiken, sterker nog, het is veel beter om géén lijm te gebruiken tijdens deze behandeling. 

Zo kunnen we namelijk exact zien wat er gebeurd met de haren tijdens het lifting proces en exact bepalen wanneer de haren ‘klaar’ zijn en in hun nieuwe positie kunnen gaan aannemen. 

Een ander groot verschil zit hem in de producten, er worden in heel veel gevallen compleet andere producten gebruikt tijdens een Lash & Brow Lift. Onder andere doordat je rechtstreeks op de huid werkt i.p.v een barrière (shield) tussen de huid en de lotions hebt. 

Elleebana One Shot’s lijn is bijvoorbeeld alleen geschikt voor Lash Lifting maar niet voor het uitvoeren van een Brow Lift, de samenstelling van producten is hier de oorzaak van. 

Elleebana is echter een van de weinige merken die er voor hebben gekozen om een 2e lijn te ontwikkelen die zowel geschikt is voor Lash Lifting als Brow Lifting! We hebben het dan over Elleebana Pro Fusion lijn .

Ze hebben deze lijn ontwikkeld met andere werkzame stoffen, zachter voor de huid, wat deze dus uitermate geschikt maakt voor het liften van de wenkbrauwen. In tegenstelling tot heel veel ander Brow Lift merken, is ook deze lijn weer uitermate snel in werking, wat samen met zijn zachte werking op de huid uniek is! 

 

Geef een reactie