HAAL HET BESTE UIT JE LASH LIFTS!

De Lash Lift branche is de afgelopen jaren ontzettend ontwikkeld en blijft zich ontwikkelen. Wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelen en hier onze trainingen op aan te passen. Wij volgen met regelmaat zelf trainingen en masterclasses en ons trainingsaanbod wordt meerder keren per jaar onder de loep genomen en waar nodig aangepast en voorzien van updates. 

Zo zijn niet alleen wij constant op de hoogte van de laatste kennis, maar worden ook onze cursisten altijd voorzien van de hoogste kwaliteit die er in dit vakgebied beschikbaar is. 

Op onze social media delen wij gratis tips & tricks en nieuws over de nieuwste trends en producten, uiteraard duiken wij in onze trainingen veel dieper in op alle materie. Daarnaast willen we dit in begrijpelijke taal en op een leuke manier aan jullie overbrengen. 

Learning should be fun!

CHOOSE YOUR FAVORITE TRAINING HERE

MINI TRAINING 
Glue balm & Compensators
klik hier

MAKE EVERY LASH LIFT COUNT

Een Lash Lift bestaat uit zó veel verschillende factoren, puzzelstukjes als het ware, als 1 van deze puzzelstukjes niet klopt.. dan past de hele puzzel niet in elkaar. En zul je dit terug zien in het resultaat, of gebrek aan resultaat in dat geval..

 Juiste oog & wimper beoordeling
 Juiste shield keuze
 Juiste lotion applicatie 
 Juiste lotion keuze (ingrediënten & werkzame stoffen)
 Juiste timing
 Juiste verzorging
 Juiste thuis verzorgingsadvies

Deze puzzelstukjes gecombineerd zorgen voor een pérfecte lift keer op keer. Heb jij het idee dat je wat te kort komt in je Lash Lift resultaten, of ben jij niet ‘bij’ gebleven met de ontwikkelen in de branche? Dan is de Masterclass Lash Lifting absoluut voor jou! 

Kies voor de Online variant en ga direct aan de slag in je eigen tempo, of kies voor de in-person master, en bespreek met mij op de praktijkdag alle struggles!

Heb jij nog geen ervaring met Lash Lifting, of wil jij specifiek met Elleebana producten leren werken? Kies dan voor 1 van de Elleebana trainingen. Heb jij hier nog wat advies over nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via WhatsApp of Mail!

Ik wil graag vrijblijvend advies

 

GROEPSTRAINING?

Heb jij een salon met meerdere werknemers en wil je graag een groepstraining volgen?
Dat kan! 

Wij geven uitsluitend training bij ons op locatie, maar het volgen van een groepstraining is geen probleem. Uiteraard is hier een aangepast tarief met een groepskorting mogelijk. 

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons voor een prijsopgave.

⭑⭑⭑⭑⭑

MEER ALS 100 TEVREDEN lash lift CURSISTEN!