Verzenden & retour

 

Verzenden

Bestellingen worden op onze openingsdagen (Dinsdag t/m Zaterdag) binnen 2 werkdagen verstuurd mits de betaling is ontvangen en de voorraad dit toelaat. Wij versturen 5 dagen van Dinsdag t/m Zaterdag. Op feestdagen worden de bestellingen de eerst volgende openingsdag verzonden (m.u.v. Vakanties deze worden duidelijk kenbaar gemaakt op de website). Wij streven er naar pakketten zonder nabestelling van Dinsdag t/m Vrijdag vóór 16:00u besteld, dezelfde dag te verzenden. 

Producten worden via PostNL verzonden. De verzendkosten zijn € 7,95 voor pakketpost binnen Nederland, wij verzenden niet met lagere brievenbus tarieven i.v.m track & trace. 


Particulieren: Orders boven de €50,- ex btw exclusief verzendkosten worden gratis verzonden binnen Nederland.
Wholesale: Orders boven de €150,- ex btw exclusief verzendkosten worden gratis verzonden binnen Nederland.

België, Duitsland: De verzendkosten bedragen €11,53 en worden gratis verzonden vanaf €150,- ex btw exclusief verzendkosten. Zendingen naar Duitsland worden altijd verzekerd verzonden.

Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje: De verzendkosten bedragen €17,50 en worden altijd verzekerd verzonden.

Zweden, Denemarken: De verzendkosten bedragen €23,50 en worden altijd verzekerd verzonden.

Noorwegen, Finland: De verzendkosten bedragen €28,95 en worden altijd verzekerd verzonden.

Beauty & Wellness Romana is niet verantwoordelijk voor pakketten die zoek raken eenmaal afgeleverd bij het verzendbedrijf. Wij kunnen een onderzoek laten instellen bij PostNL 7 dagen ná het versturen van het pakket. Breng ons op de hoogte mocht het pakket na 7 dagen van verzending nog niet zijn ontvangen.

Retourneren

Wil je een product retour sturen? Alleen ongeopende producten in originele staat en in de originele verpakking komen voor vergoeding in aanmerking. Voorwaarde is dat je hier binnen 24 uur melding van maakt via shop@beautyandwellnessromana.nl en dat je het product binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retourneert. Kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed door Beauty & Wellness Romana

Download hier het retourformulier, vul deze volledig in en voeg deze bij de retourzending:
https://beautyandwellnessromana.nl/wp-content/uploads/2020/02/Retour-formulier-PDF.pdf

Je hoeft zelf geen adres op het pakket te schrijven, onder deze link kun je de retour aanmelden en ontvang je vervolgens het label wat je op het pakket moet plakken:
https://beautyandwellnessromana.shipping-portal.com/rp/

Mocht je (één) product(en) hebben ontvangen dat (die) je niet had besteld, laat de verpakking dan intact. Een ongewenst product dat toch wordt gebruikt of waarvan de deksel of dop is opengemaakt, wordt beschouwd als een product dat door de klant is geaccepteerd. Het aangebroken product kan niet meer worden teruggezonden of geruild.

Wanneer de verpakking is geopend en blijkt dat het product niet aan je verwachting voldoet zoals bijvoorbeeld de kleur kan het product niet worden geruild. Wees dus zorgvuldig bij het plaatsen van bestellingen.

Als klant ben je verantwoordelijk voor de verzendings- en verpakkingskosten van de geretourneerde producten en Beauty & Wellness Romana is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar Beauty & Wellness Romana zoek raken.

Crediteren

Zodra het pakket in goede orde retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag, minus de verzendkosten, gecrediteerd. De creditering zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Bewaar het retourbewijs totdat het aankoopbedrag gecrediteerd is.

Heeft u nog overige vragen? Neem dan contact op met Beauty & Wellness Romana.