NEW NEW NEW NEW

Na het volgen van wederom een aantal Masterclasses in Lash Lifting en het feit dat de Lash Lift branche blijft vernieuwen, moest ook mijn training er weer aan geloven.

Ik merkte dat er veel vragen waren over het gebruik van Glue Balm, de een houd er van, de ander haat het! En eigenlijk alleen omdat ze niet goed weten hoe ze er mee moeten werken. Een aantal weken geleden stelde ik de vraag op mijn social media of er vraag was naar een Online training Glue balm. Het antwoord was overduidelijk ja!!

Echter was het antwoord op de volgende vraag, moet ik deze toevoegen aan de huidige Masterclass Lash Lifting of een losse training er van maken, 50/50. Met als gevolg dat ik aan beide gehoor heb gegeven!!

Ik heb een losse mini training Glue Balm & Compensators gemaakt, maar deze ook toegevoegd aan de NIEUWE Online Masterclass Lash Lifting.

Nieuw?! 
YES nieuw! 

De Online Masterclass Lash Lifting heeft een volledige overhaul gehad met vlam nieuwe video’s, ontzettend veel nieuwe theorie en uiteraard de training Glue Balm en compensators. De training wordt voortaan afgesloten met een QUIZ om te kijken hoe goed de informatie van de training is blijven hangen, waarop bij goede afronding, je niet 1, maar 2 Online Gepersonaliseerde certificaten ontvangt!!

Ik heb mijn ASS er af gewerkt om voor jullie alles te stoppen in deze nieuwe training en jullie alle informatie te geven die je op dit moment nodig hebt voor het beste resultaat in je Lash Lift behandelingen! 

Check dus gauw wat er allemaal nieuw is, en start jouw Lash Lift perfectie!

Geef een reactie