Veel gestelde vragen (FAQ)

Op het moment dat je de training hebt aangeschaft en de betaling is afgerond, verschijnt de aangekochte training in je account omgeving onder ‘trainingen’.

Je kunt in je account omgeving al je aangekochte Online Trainingen terug vinden, klik de training aan die je wilt volgen, je zult terecht komen in je eigen leeromgeving.
Hier heb je toegang tot al het lesmateriaal, zowel theorie als video.

De duur van de toegang staat heel duidelijk aangegeven op de pagina van de des betreffende training en kan variëren. In deze periode heb je onbeperkt toegang tot het lesmateriaal en kun je alles onbeperkt terug kijken. Je ontvangt geen herinnering van het ‘stop zetten’ van de toegang. Het is je eigen verantwoordelijkheid het cursus materiaal volledig bekeken te hebben vóór de uiterste toegangsdatum. 

Onbeperkt of ‘levenslange’ toegang is juridisch gezien niet mogelijk. Als ik besluit morgen mijn bedrijf te sluiten, kan ik namelijk niet voldoen aan deze belofte. Daarnaast is het belangrijk voor jezelf een motivatie te vinden de training daadwerkelijk te volgen, heb je deze niet direct de eerste maand gevolgd? Dan is de kans zeer aanwezig dat je dat volgend jaar nog niet gedaan hebt, omdat de druk er niet is. 

De losse online modules en de online training Start Your Beautybizz, zijn allemaal trainingen zonder certificaat. Bij het totaal pakket online browstyling, Online masterclass lash lifting en Online training brow lamination ontvang je een certificaat na succesvolle afronding van de Eindquiz. Pas als de Eindquiz succesvol is afgerond ontvang je binnen 2 weken een Online Certificaat per mail.

Nee, onze online trainingen zijn zonder begeleiding en zonder startkits. Veel van onze online trainingen zijn niet merk afhankelijk, wat betekend dat je met ieder merk op de markt aan de slag kunt. 

In onze webshop kun je starterkits vinden incl. 10% korting als je niet weet welke producten je allemaal nodig hebt voor een goede start. 

Nee! 
Al onze eigen trainingen zijn niet merk gebonden, het zijn algemene trainingen die je de mogelijkheid geven om met elk merk op de markt te gaan werken. 

Nee, de brow lamination behandeling is een specialisatie binnen browstyling. Het is belangrijk dat je basis browstyling al aanwezig is om te zorgen dat je deze behandeling goed kunt toepassen. De Online Masterclass Lash Lifting wordt omschreven door eerdere cursisten als een hele complete training die ook prima geschikt is voor beginners, als je echter als beginner aan de slag gaat zou ik niet aanraden om alleen de Online training te pakken, maar te gaan voor de variant incl. praktijk. Je hebt de begeleiding en feedback nodig om te zorgen dat je zekerheid hebt in je werk. De Elleebana trainingen zijn ook geschikt voor dames die geen ervaring hebben met Lash Lifting.

Ja en nee, de Cursus is specifiek gericht op de Elleebana producten en hoe je met deze producten de behandeling uit voert. Deze geeft geen inns & outs over andere merken, maar uiteraard wel basis kennis die van toepassing is op ieder merk. Wil je graag met Elleebana gaan werken, dan is dit een uitstekende keuze.

Bij de Online Trainingen zit geen begeleiding inbegrepen, voor uitgebreide en on-going support wordt aangeraden om te kiezen voor de praktijk trainingen. Hier krijg je alle mogelijkheid tot het stellen van je vragen en heb je ook ná de training nog uitgebreide support en alle ruimte om vragen te stellen. De Online Trainingen zijn zelf studie en hier is geen begeleiding inbegrepen. Indien gewenst kun je een online zoomcall inplannen voor feedback, je vindt deze in de webshop onder ‘online trainingen’.

Alle trainingen zijn voorzien van uitgebreide informatie, de Online Modules bevatten voor 95% dezelfde informatie als het Online Totaal Pakket Browstyling. Het Online Totaal Pakket bevat was Bonus materiaal welke niet is inbegrepen bij de losse modules. Heb jij behoefte aan 1 specifiek onderdeel, zoals threading? Dan JA! Ben jij op zoek naar een browstyling training waar je alle losse eindjes aan elkaar knoopt? Dan NEE. Het Online Totaal Pakket is precies daarop gebaseerd en koppelt alle stappen aan elkaar wat samen komt tot de perfecte wenkbrauw

In het Online Totaal Pakket Browstyling zit een staffelkorting verwerkt, ontvang je meerdere gratis modules en bonus materiaal wat enkel beschikbaar is bij het Online Totaal Pakket Browstyling. Heb jij nog geen ervaring met browstyling en wil je niet direct de 2-daagse Brow Professional volgen? Ook dan is het Online Totaal Pakket Browstyling een goed idee, je krijgt namelijk binnen een jaar van aanschaf ook nog een €400,- korting op het boeken van een Masterclass Brow Professional die normaal enkel te boeken is als je reeds een training/certificaat in browstyling hebt. 

Naast de Online Trainingen, zijn er voor alle trainingen ook praktijk trainingen beschikbaar. Afhankelijk van welke training je graag wilt volgen, wat je ervaring is en wat je wilt leren wordt bepaald welke training het beste bij je past. Mij berichten over een vrijblijvend advies mag altijd!

Goede trainingen zijn een investering in jezelf en in de toekomst. Mijn trainingen zijn niet té duur, maar de investering is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis en begeleiding die ik mijn studenten bied. De talloze reviews zullen je exact vertellen hoe tevreden de voorgaande cursisten zijn met hun investering. Hun hebben de investering dan ook in no-time terug verdiend met hun opgedane kennis!

Uiteraard begrijp ik dat investeringen in dure tijden niet altijd makkelijk zijn, daarom ben ik altijd bereid mee te denken in oplossingen en help ik startende salons graag een handje verder. De 1:1 Masterclass Brow Professional en 2-daagse Allround Brow Professional zijn beide via de webshop in te boeken met een termijn betaling.

Voor de andere trainingen staat dit niet beschikbaar in de webshop, maar zijn mogelijkheden altijd bespreekbaar. Stuur mij gerust een berichtje met welke training je graag zou willen volgen en we zoeken samen naar een geschikte oplossing.

Over het algemeen is er niet direct dezelfde maand plaats voor een training, het is echter afhankelijk van welke training je wilt volgen hoelang de wachttijd voor een training is. Uiteraard zijn vakantie periode’s altijd drukker en is de beschikbaarheid hier schaarser. Wil je graag vooraf een datum bespreken? Dit kan, data worden echter pas vast gelegd na een aanbetaling. 

Het is afhankelijk welke trainingen je wilt combineren, stuur mij gerust vrijblijvend een berichtje over de mogelijkheden.