Only the best

Elleebana

Elleebana Trainingen

Met deze revolutionare behandeling creëer je volle, gelifte wimpers en wenkbrauwen die wekenlang mooi blijven! De wimpers worden gelift d.m.v siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden en word een wimperkrultang overbodig. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions kunnen of willen dragen! De behandeling is niet schadelijk voor de eigen wimpers! 

Geschikt voor alle wimpers & wenkbrauwen
De Elleebana wimperlift/browlift is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde haren. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals zou moeten, ook dan is deze behandeling de ultieme oplossing! 

Snel en veilig
De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt, met een gemiddelde inwerktijd van 10 min. en maar 2 stappen die uitgevoerd moeten worden, geeft het de meest geweldige resultaten tot wel 8 weken. De unieke formule waar o.a lanoline aan is toegevoegd zorgt ook voor gevoede en gezonde wimpers. We maken daarnaast gebruik van single use sachets, waardoor iedere klant verse lotions krijgt en je ook nog eens zeer hygiënisch werkt!

Trainings Aanbod

De Elleebana cursus/omscholing duurt 1 dagdeel van 3,5u en vindt plaats bij ons in de salon. De Elleebana Lash Lift + Brow Lift combi training duurt 1 dagdeel van 4,5u. U dient voor alle trainingen zelf een model te verzorgen dat geschikt is voor alle behandelingen. Je boekt onze trainingen allemaal gemakkelijk zelf via de webshop!

Alle actuele trainingsdata vindt je hier.

Kosten:
Elleebana Cursus                              €325,- ex btw incl. startkit 
Elleebana Omscholing*                    €249,- ex btw incl. startkit 
Elleebana Full Combi                        €495,- ex btw incl. Lash & Browlift startkit 
Elleebana Omscholing Combi*       €419,- ex btw incl. Lash & Browlift startkit 
Elleebana Masterclass**                  €325,- ex btw incl. luxe goodiebag

*Omscholingen zijn alleen te boeken als je reeds in het bezit bent van een LVL certificaat.
**Elleebana Masterclass alleen te boeken als je reeds in het bezit bent van een Elleebana certificaat.
Stuur een foto van je certificaat per mail na het boeken van een Omscholing of Masterclass.

Elleebana Cursus/Omscholing

Vanaf €249,-

Online Trainingen

Vanaf €225,-

Elleebana Masterclass

€325,-

Wat zeggen onze cursisten?

“Een omscholingscursus voor wimperliften gevolgd bij Romana, ondanks dat ik de behandeling al goed kon uitvoeren, waren er nog wat kleine dingetjes waar ik tegenaan liep. Romana heeft mij waardevolle tips en tricks gegeven over hoe ik een lash lift nog beter kan uitvoeren. Al met al aan te bevelen :)”

Bloss Brows / Google
“Vandaag (17/08/21) bij Romana de training lash lift en brow lift gaan volgen. Het was enorm fantastisch, geweldig!!! Alles wordt zeer uitgebreid uitgelegd aan de hand van een theorie boek en daarna praktijk! Ze legt alles uit en staat klaar om je te helpen met al je vragen. Ze is streng maar haalt echt het beste uit je tijdens de training. Ze is een zeer aangenaam persoon om naar te luisteren en heeft engelengeduld!!! Iedereen die een top brow en lash styliste wilt worden, adres: BEAUTY & WELNESS ROMANA! Zeer blij dat ik bij haar mijn training ben komen doen ! 
Romana, Je bent een top vrouw zowel als persoon als styliste!!! dikke merci voor alles!!”
Daisy de Vos / Facebook

“Ik volgde de online omscholing van elleebana en ben enorm tevreden! Romana staat steeds ter beschikking als je vragen hebt en is heel betrokken bij de online opleiding. Voor ieder probleem heeft ze een oplossing en is een echte kenner van haar vak! Ik ga zeeeeeker nog meer opleidingen volgen bij haar!”

Simply Beauty Bar / Facebook

Lash Lift Skills upgraden?

Dan kun je ook kiezen voor onze merk onafhankelijke online masterclass.
Zorg dat jouw Lash Lift Skills naar de next level getild worden, en dat jij de specialist wordt bij jouw in de buurt!!

Ga naar de online masterclass