HAAL HET BESTE UIT brows!

De Browstyling branche blijft zich, net als vele andere fascetten van de beauty branche, constant ontwikkelen. Wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen en onze trainingen hierop aan te passen. Wij volgen met regelmaat trainingen en masterclasses en ons trainingsaanbod wordt meerdere keren per jaar onder de loep genomen en waar nodig aangepast en voorzien van updates.

Zo zijn niet alleen wij constant op de hoogte van de laatste kennis, maar worden ook onze cursisten altijd voorzien van de hoogste kwaliteit die er in dit vakgebied beschikbaar is. 

Op onze social media delen wij gratis tips & tricks en nieuws over de nieuwste trends en producten, uiteraard duiken wij in onze trainingen veel dieper in op alle materie. Daarnaast willen we dit in begrijpelijke taal en op een leuke manier aan jullie overbrengen. 

Learning should be fun!

CHOOSE YOUR FAVORITE TRAINING HERE

losse modules
Browstyling
klik hier

MAKE EVERY brow count

Een goede browstyling behandeling bestaat uit verschillende factoren, ondanks dat er vele trainingen beschikbaar zijn, is het belangrijk om alle ‘kennis’ te combineren in 1 training. 

Perfectie is iets waar wij voor staan, en dit willen wij overbrengen in onze trainingen. Om deze reden zijn onze praktijk browstyling trainingen alléén 1:1, op deze manier is er ALLE aandacht voor jouw proces en weten we zéker dat jij alles kunt halen uit deze training.

Een training is een investering in jezelf en je toekomst. 
Een ‘goedkope’ training kost je in het einde vaak meer geld dan eenmaal een investering voor de lange termijn. 

Zaken die worden besproken in onze browstyling trainingen

 Browmapping
 Tinting en kleur kennis
 Waxen & epilatie technieken
 Brow rehab
 Threading
 Fotografie & apps
 Social media & marketing

Deze puzzelstukjes gecombineerd zorgen er voor dat jij die Brow Queen wordt en het verschil maakt in jouw regio. Wij bieden training en kennis die niet op iedere hoek van de straat beschikbaar is en zorgen er voor dat JIJ met deze kennis het verschil kan maken.

Kies voor de Online variant en ga direct aan de slag in je eigen tempo, of kies voor de 1:1 begeleiding om samen aan de slag te gaan met on-going support!

 

Ik wil graag vrijblijvend advies

⭑⭑⭑⭑⭑

tientallen TEVREDEN browstyling CURSISTEN!