Only the best for the best!

Let’s UP your brow game!

Become the best brow- version of you!

AWARD WINNING

Na ruim 7 jaar ervaring en meerdere internationale wenkbrauw prijzen is het tijd om mijn kennis en ervaring met jullie te delen. In mijn eigen wenkbrauw opleiding en masterclass deel ik mijn secret bits and pieces met jouw, zodat we jouw brow business naar de NEXT LEVEL kunnen tillen! 

Ben jij klaar om de next best brow queen te worden en kan jij niet wachten om te horen wat je van me gaat leren?!

SCROLL DOWN.

ALLROUND BROW PROFESSIONAL MASTERCLASS

Onze 1 daagse privé Masterclass Allround Brow Professional is bedoeld voor dames die reeds in het bezit zijn van een Browstyling certificaat maar graag hun skills willen bijschaven of upgraden! Je leert alles over browstyling wat er te leren valt. In deze uitgebreide training behandelen we de punten waar jij tegen aan loopt en krijg je alle 1 op 1 aandacht die jij nodig hebt om te zorgen dat jou Brow skills on point zijn! We behandelen uitgebreid theorie, je kijkt mee met Romana om te zien hoe de behandeling exact in zijn werk gaat en ontvangt hierna een compleet verzorgde lunch, wel zo lekker toch? Als we lekker gegeten hebben is het tijd om zelf aan de slag te gaan en kun je s’middags oefenen op je eigen model waarbij we alle puntjes op de i gaan zetten!  Er is aan het einde van de dag nog een mogelijkheid om je eigen wenkbrauwen door Romana te laten stylen! Bij een goede afronding ontvang je natuurlijk een certificaat en kun je in jouw salon aan de slag met deze fantastische behandeling!

ALLROUND BROW PROFESSIONAL

2 DAAGSE

Onze 2 daagse privé cursus Allround Brow Professional is speciaal bedoeld voor dames zonder browstyling certificaat! In niet 1, maar 2 dagen gaan we zorgen dat jij alles weet wat je moet weten om dé perfecte wenkbrauw te creëeren! Ook deze training is privé zodat er alle 1 op 1 aandacht is voor jouw groei en ontwikkeling! De eerste dag behandelen we uitgebreid de theorie en kijk je mee met Romana hoe de behandeling exact in zijn werk gaat. Na de geheel verzorgde lunch ga je ‘s middags aan de slag op je eigen model en krijg je aan het einde van de dag huiswerk mee. De 2e dag starten we met het bespreken van je huiswerk waarna je aan de slag kunt met je 2e model om je skills te perfectioneren. Hierna is er nog een mogelijkheid om je eigen wenkbrauwen door Romana te laten stylen. Heb je de cursus goed afgerond? Dan ontvang je natuurlijk je certificaat om vervolgens zelf deze behandeling in je salon aan te kunnen bieden!

 

Wat ga ik je dan exact leren?!

 • Brow Mappingwelke vorm past het beste bij welk gezicht en hoe teken je deze vorm uit de vrije hand!
 • Waxen – de juiste techniek voor het waxen van de wenkbrauwen, met mijn BWR Browtool, voor dé perfect strakke brows.
 • Threadingde techniek van het epileren met draad zodat je alle wenkbrauwen tot in de puntjes geperfectioneert kunt afleveren.
 • Verven & kleurkennis –  alles van a-z over het mixen en mengen van de verschillende verf merken, zodat iedere klant een wenkbrauw op maat krijgt. 
 • Brow Rehab – hoe herstel je een overplucked wenkbrauw en zorg je dat deze herstellen tot in hun volle glorie. Hoe adviseer je klanten en hoe ziet zo’n behandelplan er uit.

En nog veel meer!

Wat kun je verwachten van de Masterclass & Cursus

 • Uitgebreid theorie met naslag materiaal in de vorm van een theorieboek & tint guide. 
 • Demo model
 • Vooraf toegang tot online threading module
 • Compleet verzorgde en uitgebreide lunch
 • Privé praktijk begeleiding bij het behandelen van je modellen
 • Uitgebreide begeleiding en hulp bij vragen ná je training (onbeperkt)
 • Starterskit (2-daagse) of Goodiebag (1-daagse)
 • Huiswerk (2-daagse)
 • 1 of 2 praktijk modellen (1-daagse / 2 daagse)
 • Een prachtig gepersonaliseerd certificaat
 • Héél véél kennis en een behandeling die niet op iedere hoek wordt gegeven.
Wat onze cursisten zeggen?

Je leest het hier

Afgelopen week heb ik de 1:1 masterclass Allround Brow Professional gevolgd bij Romana nadat ik de online cursus voor Brow Styling heb gevolgd. De online cursus was zo leerzaam en duidelijk dat het me tijdens de 1:1 ontzettend heeft geholpen. Dat zou ik dus zeker aanraden! Het was even rijden vanuit Lekkerkerk, maar dat is écht de moeite waard geweest. Je merkt dat Romana echt weet waar ze over praat en ook de sfeer was heel fijn. Het was super gezellig! Ik wilde een echte Brow Master worden en dat is door Romana zeker gelukt. Tijdens de cursus corrigeerde ze me waar nodig en liet me een aantal stappen een paar keer herhalen zodat de ‘feeling’ er echt in zat. Door de online cursus en de 1:1 masterclass is mijn kennis ontzettend vergroot en uitgebreid, waardoor ik verwacht dat het nóg drukker gaat worden in de salon. Ik kom zeker nog eens terug bij Romana, of het nou voor wenkbrauwen of voor wimpers is, ik zou haar aan iedereen aanraden!

Romana, ontzettend bedankt voor de leerzame en gezellige dag, je bent een topper!

 
Masterclass Allround Brow Professional ná Online Totaal Pakket Browstyling
Sam - Nouveau Visage / Google

De reden waarom ik voor de 2-daagse Brow Professional bij Romana heb gekozen is vanwege de prettige communicatie en geweldige resultaten die zij in haar salon zelf creëert. De cursus was ontzettend leerzaam en tot in detail uitgewerkt. Het was veel uitgebreider dan ik verwacht had. Je leert écht alles wat je moet weten om een Brow Professional te worden. Buiten dat ik Romana een ontzettend leuke meid vind, is ze ook erg goed in wat ze doet en kun je dit ook terug verwachten in de 2-daagse cursus. Zeker weten een aanrader!

Cursus Allround Brow Professional

Kiki Rekko / Google

Bij Romana ben ik 1 dag geweest voor de Masterclass Brow Professional. Ik heb een eigen salon, waar ik onder andere 2 jaar wenkbrauw behandelingen doe. Omdat ik het belangrijk vind om mijzelf te blijven ontwikkelen, en te blijven groeien als wenkbrauw styliste, ben ik bij Romana terecht gekomen voor de Masterclass. Haar werk en enthousiasme via Social Media sprak mij meteen aan.

Bij Romana voelde ik mij meteen op mijn gemak. Romana legt duidelijk en rustig alles uit. Ze werkt hygiënisch, iets wat ik belangrijk vind. Na goede theorie uitleg in de ochtend, zijn we in de middag aan de slag gegaan. Ik had er zeker wat van verwacht, maar ik heb werkelijk op alle ‘onderdelen’ van de masterclass veel nieuwe tips & tricks geleerd. Ik ben meteen vol goede moed aan de slag gegaan in mijn. eigen salon met alle nieuwe tips. Romana is daarbij na de Masterclass goed en snel bereikbaar voor feedback op de geleerde onderdelen. 

Nogmaals bedankt Romana voor de leuke, gezellige maar vooral leerzame dag!

Masterclass Allround Brow Professional

Annemieke Vreugdenhil / Google
Ik heb de brow masterclass gevolgd bij Romana, echt een aanrader! Sta er nog steeds van te kijken wat ik allemaal van haar heb mogen leren. Browmapping vond ik altijd lastig, want de boog en de straat van de wenkbrauw kreeg ik niet gelijk en niet zo perfect als ik hem wilde. Ik ga nog veel oefenen maar weet nu echt waar ik op moet letten. Ze zag het meteen wanneer ik het anders moest doen en corrigeerde mij dan ook, super! Want ik wil het perfect doen. Omdat ik aardig wat business informatie van haar hoorde waar ik niet bij stil stond, maar wat wel belangrijk is als ondernemer, heb ik mij ook meteen ingeschreven voor Start Your Beautybizz.
 
Masterclass Allround Brow Professional
Marli v Dijk / Google

Ik heb de Brow Professional Masterclass gevolgd en heb heel veel nieuwe tips en tricks geleerd! Super lieve vrouw en heeft echt andacht voor jou. 

100 keer beter dan een grote vestiging zoals (naam concern)! Ik ben super tevreden en zal zeker nog een keer een online cursus volgen bij Romana!

Masterclass Allround Brow Professional

Demi Bennink / Google
De resultaten die Romana keer op keer weet neer te zetten zijn ongelooflijk en ik kon dus haast niet achterblijven. Na het inplannen van deze Masterclass Brow Professional heb ik twee maanden afgeteld. Het contact dat ik vóór, tijdens en ná de Masterclass met Romana heb ervaren bevestigd dat de coaching niet stopt na het behalen van je certificaat. Er wordt écht de tijd voor jou genomen, alles wordt tot in detail uitgelegd en Romana is een ontzettend lieve en gastvrije dame. Het feit dat de coaching niet stopt na het behalen van je certificaat is voor mij persoonlijk een van de vele punten waarop Romana zich onderscheid van de rest. Op deze manier zorgt Romana ervoor dat je zelfverzekerd te werk gaat. Daarnaast is het een groot pluspunt dat je de nodige producten (en meer) in haar eigen webshop kunt vinden! Dus dames, wacht niet langer en meldt je aan voor een educatieve, gezellige en mind-blowing dag! Liefs <3
 
Masterclass Brow Professional
Melissa Ronken / Webshop review
We zijn met ons hele team bij Romana op Masterclass geweest voor de wimperlift en brow shaping. Zij heeft ons in 2 dagen tijd ondergedompeld in kennis en praktijk. We hebben ondanks onze eigen ervaring, zo veel handige tips gehad en extra kennis die we direct in kunnen zetten in de praktijk. De service die Romana aanbiedt aan haar cursisten is zelf na de training nog helemaal top, niks is teveel gevraagd! Echt een aanrader!
 
Masterclass Allround Brow Professional
Ingrid Middelkoop / Google

Wat is de investering?

Okay, veel gepraat over wat je van mij gaat krijgen, wat je mag verwachten te bereiken ná de training en die kennis is natuurlijk ONBETAALBAAR, maar wat is de investering ?

Masterclass     799,- ex btw incl. goodiebag**
2-Daagse          1099,- ex btw incl. starterskit
Als je niet bent ingelogd met een wholesale account zie je de prijzen in de webshop incl. btw

Het is ook mogelijk om de trainingen in 2 termijnen te voldoen, je boekt ze gemakkelijk zelf in via de webshop! De trainingsdatum wordt, na boeking, in overleg gepland.

Heb je wat advies nodig of wil je graag even sparren wat het beste bij jouw past?! Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op via Mail of WhatsApp en ik help je graag verder met het maken van de juiste keuze!

**Heb jij het online totaal pakket brow styling al aangekocht? Dan ontvang je €400,- korting op onze 1 daagse privé Masterclass. Neem in dat geval even contact op met ons!

YES, I’M READY

Ben jij nu ontzettend enthousiast geworden en klaar om jouw brow skills naar de next-level te tillen?  
Als 3-voudig internationale winnares van brow wedstrijden, weet ik waar ik het over heb, en gaan we jou brow business BOOMING laten worden! Ben jij klaar om in jezelf, je ontwikkeling en je brow-dream te investeren?! 

Dan is dit voor jouw!

Wil jij nou die 1 op 1 begeleiding i.p.v aandacht die over meerdere cursisten verdeeld moet worden?

Ding Ding Ding, let’s do this!