Only the best for the best!

Let’s UP your brow game!

Become the best brow- version of you!

AWARD WINNING

Na ruim 5 jaar ervaring en meerdere internationale wenkbrauw prijzen is het tijd om mijn kennis en ervaring met jullie te delen. In mijn eigen wenkbrauw opleiding en masterclass deel ik mijn secret bits and pieces met jouw, zodat we jouw brow business naar de NEXT LEVEL kunnen tillen! 

Ben jij klaar om de next best brow queen te worden en kan jij niet wachten om te horen wat je van me gaat leren?!

SCROLL DOWN.

ALLROUND BROW PROFESSIONAL MASTERCLASS

Onze 1 daagse privé Masterclass Allround Brow Professional is bedoeld voor dames die reeds in het bezit zijn van een Browstyling certificaat maar graag hun skills willen bijschaven of upgraden! Je leert alles over Mapping, Waxen, Verven maar ook de techniek van Threaden. In deze uitgebreide training behandelen we de punten waar jij tegen aan loopt en krijg je alle 1 op 1 aandacht die jij nodig hebt om te zorgen dat jou Brow skills on point zijn! We behandelen uitgebreid theorie, je kijkt mee met Romana om te zien hoe de behandeling exact in zijn werk gaat en ontvangt hierna een compleet verzorgde lunch, wel zo lekker toch? Als we lekker gegeten hebben is het tijd om zelf aan de slag te gaan en kun je s’middags oefenen op je eigen model waarbij we alle puntjes op de i gaan zetten!  Er is aan het einde van de dag nog een mogelijkheid om je eigen wenkbrauwen door Romana te laten stylen! Bij een goede afronding ontvang je natuurlijk een certificaat en kun je in jouw salon aan de slag met deze fantastische behandeling!

ALLROUND BROW PROFESSIONAL

2 DAAGSE

Onze 2 daagse privé cursus Allround Brow Professional is speciaal bedoeld voor dames zonder browstyling certificaat! In niet 1, maar 2 dagen gaan we zorgen dat jij alles weet wat je moet weten om dé perfecte wenkbrauw te creëeren! Ook deze training is privé zodat er alle 1 op 1 aandacht is voor jouw groei en ontwikkeling! De eerste dag behandelen we uitgebreid de theorie en kijk je mee met Romana hoe de behandeling exact in zijn werk gaat. Na de geheel verzorgde lunch ga je ‘s middags aan de slag op je eigen model en krijg je aan het einde van de dag huiswerk mee. De 2e dag starten we met het bespreken van je huiswerk waarna je aan de slag kunt met je 2e model om je skills te perfectioneren. Hierna is er nog een mogelijkheid om je eigen wenkbrauwen door Romana te laten stylen. Heb je de cursus goed afgerond? Dan ontvang je natuurlijk je certificaat om vervolgens zelf deze behandeling in je salon aan te kunnen bieden!

Wat onze cursisten zeggen?

Je leest het hier

De reden waarom ik voor de 2-daagse Brow Professional bij Romana heb gekozen is vanwege de prettige communicatie en geweldige resultaten die zij in haar salon zelf creëert. De cursus was ontzettend leerzaam en tot in detail uitgewerkt. Het was veel uitgebreider dan ik verwacht had. Je leert écht alles wat je moet weten om een Brow Professional te worden. Buiten dat ik Romana een ontzettend leuke meid vind, is ze ook erg goed in wat ze doet en kun je dit ook terug verwachten in de 2-daagse cursus. Zeker weten een aanrader!

Cursus Allround Brow Professional

Kiki Rekko / Google

Bij Romana ben ik 1 dag geweest voor de Masterclass Brow Professional. Ik heb een eigen salon, waar ik onder andere 2 jaar wenkbrauw behandelingen doe. Omdat ik het belangrijk vind om mijzelf te blijven ontwikkelen, en te blijven groeien als wenkbrauw styliste, ben ik bij Romana terecht gekomen voor de Masterclass. Haar werk en enthousiasme via Social Media sprak mij meteen aan.

Bij Romana voelde ik mij meteen op mijn gemak. Romana legt duidelijk en rustig alles uit. Ze werkt hygiënisch, iets wat ik belangrijk vind. Na goede theorie uitleg in de ochtend, zijn we in de middag aan de slag gegaan. Ik had er zeker wat van verwacht, maar ik heb werkelijk op alle ‘onderdelen’ van de masterclass veel nieuwe tips & tricks geleerd. Ik ben meteen vol goede moed aan de slag gegaan in mijn. eigen salon met alle nieuwe tips. Romana is daarbij na de Masterclass goed en snel bereikbaar voor feedback op de geleerde onderdelen. 

Nogmaals bedankt Romana voor de leuke, gezellige maar vooral leerzame dag!

Masterclass Allround Brow Professional

Annemieke Vreugdenhil / Google
Ik heb de brow masterclass gevolgd bij Romana, echt een aanrader! Sta er nog steeds van te kijken wat ik allemaal van haar heb mogen leren. Browmapping vond ik altijd lastig, want de boog en de straat van de wenkbrauw kreeg ik niet gelijk en niet zo perfect als ik hem wilde. Ik ga nog veel oefenen maar weet nu echt waar ik op moet letten. Ze zag het meteen wanneer ik het anders moest doen en corrigeerde mij dan ook, super! Want ik wil het perfect doen. Omdat ik aardig wat business informatie van haar hoorde waar ik niet bij stil stond, maar wat wel belangrijk is als ondernemer, heb ik mij ook meteen ingeschreven voor Start Your Beautybizz.
 
Masterclass Allround Brow Professional
Marli v Dijk / Google
We zijn met ons hele team bij Romana op Masterclass geweest voor de wimperlift en brow shaping. Zij heeft ons in 2 dagen tijd ondergedompeld in kennis en praktijk. We hebben ondanks onze eigen ervaring, zo veel handige tips gehad en extra kennis die we direct in kunnen zetten in de praktijk. De service die Romana aanbiedt aan haar cursisten is zelf na de training nog helemaal top, niks is teveel gevraagd! Echt een aanrader!
 
Masterclass Allround Brow Professional
Ingrid Middelkoop / Google
Ik heb een cursus browmax gevolgd en heb zoveel geleerd! Romana neemt echt de tijd om alles uit te leggen en blijft met je oefenen tot je de praktijk ook onder de knie hebt! Naderhand kan je haar altijd bereiken als je nog vragen hebt en helpt ze je!
 
Cursus Allround Brow Professional
Leslie Adams / Facebook
Yes, IK WIL de MASTERCLASS Yes, ik wil de 2-daagse

Wat is de investering?

Okay, veel gepraat over wat je van mij gaat krijgen, wat je mag verwachten te bereiken ná de training en die kennis is natuurlijk ONBETAALBAAR, maar wat is de investering ?

Masterclass     799,- ex btw incl. goodiebag**
2-Daagse          1099,- ex btw incl. starterskit
Als je niet bent ingelogd met een wholesale account zie je de prijzen in de webshop incl. btw

Het is ook mogelijk om de trainingen in 2 termijnen te voldoen, je boekt ze gemakkelijk zelf in via de webshop! De trainingsdatum wordt, na boeking, in overleg gepland.

Heb je wat advies nodig of wil je graag even sparren wat het beste bij jouw past?! Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op via Mail of WhatsApp en ik help je graag verder met het maken van de juiste keuze!

**Heb jij het online totaal pakket brow styling al aangekocht? Dan ontvang je €400,- korting op onze 1 daagse privé Masterclass. Neem in dat geval even contact op met ons!

YES, I’M READY

Ben jij nu ontzettend enthousiast geworden en klaar om jouw brow skills naar de next-level te tillen?  
Als 3-voudig internationale winnares van brow wedstrijden, weet ik waar ik het over heb, en gaan we jou brow business BOOMING laten worden! Ben jij klaar om in jezelf, je ontwikkeling en je brow-dream te investeren?! 

Dan is dit voor jouw!

Wil jij nou die 1 op 1 begeleiding i.p.v aandacht die over meerdere cursisten verdeeld moet worden?

Ding Ding Ding, let’s do this!