ABOUT ME

Na ruim 6 jaar ervaring in het runnen van een succesvolle beautysalon en het winnen van meerdere internationale wenkbrauw prijzen, is het tijd om mijn kennis met jullie te delen. Dat doe ik in de vorm van trainingen. 

Ik help je met het opstarten van een nieuwe beautysalon, je marketing, de fotografie, maar je kunt ook bij me terecht voor opleidingen rondom wimpers of wenkbrauwen! De keuze is uitgebreid en ik help je zowel online als offline graag verder!

2023

al 8 jaar succesvol beautysalon

Award Winning 

Meerdere internationale brow styling prijzen

5/5 

Facebook en Google reviews

Online Totaal Pakket Browstyling

Voor alle dames die graag direct aan de slag willen met een training, is het online leren ideaal! Direct aan de slag met je nieuwe training en alles wat je geleerd hebt dat doe je met ons Online Totaal Pakket Browstyling. 

Alle informatie die je normaal ontvangt tijdens een privé training gebundeld in een online training in de vorm van theorie, en ruim 2,5 uur aan videomateriaal. Zo kun je op je eigen tempo leren en zéker weten dat jij het beste aan je klanten kunt bieden als het aan komt op wenkbrauwen! 

Alle losse modules zijn samen gebundeld met een fixe korting! De online trainingen zijn allemaal zonder begeleiding, maar ook daar hebben we dan weer iets op verzonnen. Je kunt er sinds kort voor kiezen om een losse zoom-call in te plannen met moí! Hierin bespreken we eventuele vragen en je resultaten, ook ontvang je bij het totaal pakket nog eens €400!!!! korting op de 1 op 1 Masterclass, voor als je nog net even dat beetje extra uit jezelf wilt halen!

meer informatie

Merken die je bij ons shopt tegen inkoopsprijs

B'kate brow makeup
RefectoCil wenkbrauwverf
wordt direct wholesaleklant

ONZE OPLEIDINGEN

Online Brow Lamination

Meer informatie

Start your Beautybizz

Meer informatie

Masterclass Lash Lifting

Meer informatie

Wat vinden onze klanten?

In die webshop van Romana is vrijwel alles te vinden wat ik in mijn salon nodig heb. Super fijn !

Liyamor.nl / website

De online brow cursus zit vol informatie en duidelijk beeld materiaal. Wat ik super fijn vond is dat er ook aandacht wordt besteed aan het maken van foto’s en marketing. Aanrader voor zowel de beginner als de gevorderde styliste!

Wildrose / Google