LASH LIFT SHIELDS 

Lash Lifting bestaat inmiddels al heel wat jaren en wordt met de dag populairder, zowel bij salons als bij particulieren. De technieken blijven zich dan ook steeds meer ontwikkelen en er komt een steeds groter aanbod.

Inmiddels kunnen we trots zeggen dat wij officieel verkooppunt van Elleebana zijn geworden en dat wij ook een groter wordend assortiment aanbieden als het aan komt op tools maar ook zeker op shields.

Leuk, maar ik kan me voorstellen als je net bent begonnen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke shields doen wat en wat zijn de verschillen.

Het nieuwe aanbod aan shields is gemaakt van een zachter materiaal siliconen, waardoor je bij sommige géén lijm meer nodig hebt om de shield vast te maken aan het oog! Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar is daarnaast ook zéér fijn voor dames die een gevoelige huid hebben. 

Aanbod Lash Lifting Shields:

Elleebana Flex Rods
De nieuwste shields, ook wel ‘Rods’ genoemd, van Elleebana. Verzorgen dezelfde natuurlijke krul als de oude vertrouwde rods alleen zijn gemaakt van zachter siliconen en zijn voorgevormd voor het oog. Hierdoor heb je géén lijm meer nodig om ze op het oog te lijmen. 
De rods zijn een ronde shield en verzorgen een krul.

Lab of Beauty Shields
Hele prettige shields met ‘dot’ om de apex van de shield te herkennen. De shields verzorgen een sterke lift. S & M zijn geschikt voor kortere wimpers, de overige maten kunnen gebruikt worden voor normaal tot lange wimpers. 
De lab of beauty shields zijn teardrop shields. 

Noemi Superfine Shields 
Deze shields zijn gebaseerd op de populaire Katya Vinog Hybrid shields en zijn dé nieuwste trend op Lash Lift gebied. Ze zijn er in 4 maten en verzorgen zowel een lift als een krul. Ook deze shields kunnen door hun vorm weer gebruikt worden zonder lijm.
De noemt superfine shields zijn hybrid shields.

Pretty Eyes Shields
Deze shields zijn gemaakt van super zacht en plakkerig siliconen waardoor deze wederom gebruikt kunnen worden zonder het gebruik van lijm op het ooglid. Door hun glimmende finish zullen ze niet snel verkleuren tijdens het verven. 
De pretty eyes shields zijn platte shields. 

Mayamy Shields
De mayamy shields is waarschijnlijk de soort shield die je al vaak voorbij hebt zien komen met zijn ‘wolkje’ aan de bovenzijde. Deze shields verzorgen een stevige krul en mayamy bied ze maar liefst aan in 6 verschillende maten! 
De mayamy shields vallen in categorie dolly shields. 

De oh zo gewilde en populaire Katya Vinog zullen binnenkort verkrijgbaar zijn op de webshop incl. de shields voor de onderwimpers. Ze zullen echter in een hogere prijs categorie liggen dan de Noemi Superfine shields. In de tussentijd kun je ook al kiezen voor de lower lash shields van Noemi!

Wil jij nu exact weten wanneer je welke keuze maakt voor een bepaald soort shield? Dit samen met nog héél veel andere zaken, zoals het liften van de onderwimpers, vertel ik je allemaal in mijn vernieuwde Online Masterclass Lash Lifting!

Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler
Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler
Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler

Geef een reactie