Li La Lente!

Wat worden we al heerlijk verwend door het zonnetje. Durf jij je korte broek al uit de kast te halen? Of ben je bang voor het hoog melkflessen gehalte en dat je snel verbrand?

In deze blog lees je hoe je in no time summer ready bent! 

Begin maar alvast met het smeren van de Pre & After Sun van Nouvital.

Het ideale product dat de huid voorbereidt en verzorgt na blootstelling aan de zon. De Pre & After Sun bestaat uit een geavanceerde formule van Vitamine E, Hyaluronzuur en Tosolin. De toegevoegde Tosolin, een extract uit gisten en paddestoelen, activeert de melanocyten waardoor een diepere

bruining ontstaat. Hierdoor wordt de teint verlengd en reduceert het de invloed van UV-straling waardoor huidveroudering wordt tegengegaan.

Laat je huid wennen aan de zon ☀️

Ga in het begin bijvoorbeeld maar 20 minuten in de zon.

De zonkracht is tussen 11.00 en 15.00 uur het sterkst. Ga dan niet in de zon of bescherm jezelf goed met een hoed of pet, kleding en natuurlijk met een zonnebrandcrème van minimaal factor 30.

Sun Care SPF 30 van Nouvital Cosmetics is te gebruiken voor het hele lichaam en gezicht ?

De SPF voorkomt gevoeligheid van de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon. De twee toegevoegde soorten hyaluronzuur beschermt de huid tegen uv-A en uv-B straling, hydrateert 24 uur lang en gaat vochtverlies tegen dat wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon.

Hoeveel moet je eigenlijk smeren voor een goede bescherming?

2 mg per vierkante centimeter.

? Hoeveel is dat dan precies?

? Voor je gezicht ongeveer een halve theelepel.

? Voor beide armen en benen ongeveer vier volle eetlepels.

En dan elke 2 uur opnieuw insmeren.

Ook bevat de Sun Care, net zoals alle dagcremes van Nouvital, een druivenextract met stamcellen die de huideigen stamcellen activeren waardoor uv-beschadiging voorkomen wordt en daarmee photo-aging zal worden tegen gegaan.

? Deze druivenstamcellen hebben de eigenschap om hoge UV-straling te weerstaan en beschermen de huid- en stamcellen tegen de nadelige effecten van UV straling, zoals vrije radicalen, oxidatieve stress en photo-aging.

Durf je echt nog niet met je bleke koppie en melkflessen gezien te worden?

I got you!

Met MARC INBANE’s Perle De Soleil kan iedereen naar wens een mooie en gezonde teint creëren. Perle de Soleil geeft een schitterende touch aan de huidverzorgingsroutine. De bruiningsdruppels veranderen namelijk iedere dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème in een natuurlijke zelfbruiner.

Meng de druppels eenvoudig met je favoriete dagcrème of bodylotion om een natuurlijk ogende teint te verkrijgen.

Met de afgemeten druppels bepaal je zelf de bruiningsintensiteit.

De druppels creëeren moeiteloos een gezonde, diepe, natuurlijk kleurtje die niet te onderscheiden is van een echte zomerse tan.

Geschikt voor elk huidtype en zowel voor dames als heren te gebruiken. 

Enne…. Vergeet vooral niet lekker te genieten ☀️

Foto door beans beauty salon

Geef een reactie