We hebben weer een prachtige collectie van nieuwe producten mogen toevoegen aan de webshop, mooie merken en heerlijke producten! 

Uiteraard willen we altijd blijven zorgen voor de beste producten en blijven we onze collectie uitbreiden! 

Whats new?! 
De roze tekst zijn linkjes rechtstreeks naar de producten.

– Infinity Hybrid Tints
Er werd me al maanden gevraagd wanneer ik een hybrid tint aan mijn collectie ging toevoegen, door de leveringsproblemen vanuit Rusland viel het niet mee om een goed merk te kunnen vinden, die een stabiele levering kunnen bieden. Onze keuze is dan ook gevallen op een merk uit de UK, met prachtige resultaten. 
De Infinity Hybrid kit was zó ontzettend populair, mede door de GRATIS ONLINE TRAINING die er bij zit, dat hij binnen 1 avond was uitverkocht ook bij mijn leverancier, de nieuwe levering wordt verwacht in week 14. 

Gelukkig zijn de losse tinten gewoon met voldoende voorraad leverbaar en te bestellen, maar om de tijd dat de kit van Infinity zelf niet leverbaar is te overbruggen, heb ik een tijdelijke kit samen te stellen. In deze kit wordt de hele range van tints & de oxy met korting aangeboden én ontvang je ook de GRATIS online training! De kit is alleen te bestellen zo lang de kit van Infinity zelf uit nog niet leverbaar is. 

Elleebana One Shot Lotion 1 – 10 Pack 
Heb jij moeite met doseren van de lotions en het gevoel dat je altijd lotion 2 overhoud. Elleebana heeft een losse 10 pack met lotion 1 sachets uitgebracht! Helaas is deze momenteel in NL nog niet verkrijgbaar voor de Pro Fusion. 

Novel Lash Lift Set
Voor alle mensen die graag met een ander product willen werken dan Elleebana, heb ik het mooie Novel naar de webshop gebracht. Een prachtig zacht Lash Lift product, wat door vele geliefd is. 

Zola Brow Lamination Set
Gelukkig zijn er een aantal producten van Zola die wel redelijk stabiel leverbaar zijn en de Brow Lamination set is daar een mooi voorbeeld van. Ook deze is naar de webshop gebracht voor de dames die graag een alternatief willen voor Elleebana. 

Zola Bubblegum Foam
Deze heerlijk ruikende foam in de zalige kleur roze kon natuurlijk niet uitblijven om aan de webshop te worden toegevoegd!

Zola Botox Cure
De Zola Botox Cure is, net zoals de bubblegum foam, zalig roze en perfect bijpassend in onze huisstijl. Naast dat deze perfect passend is, is deze ook nog eens in handige sachets verpakt zodat je ze aan de klant mee kunt geven of kunt verkopen als thuisverzorging.

Lami Lashes M curl shields
Helaas zijn de Lab of Beauty shields momenteel niet leverbaar en we konden natuurlijk in de webshop niet zonder teardrop shields. No worry’s! Deze heerlijk zachte shields van Lami Lashes zijn er in 6 maten en 6 zalige kleuren! Verzamelen is toegestaan! 

Pretty Eyes Blue Shields
De populaire, super soft, flat shields van Pretty Eyes zijn er nu in een ge-wel-dige nieuwe kleur blauw/wit. Ze zijn zoals jullie gewend zijn, super soft en plakken pérfect. Wederom geen glue nodig dus!

Browjams
De immens populaire ORIGINELE Brow Jams van Impress Her Beauty, zijn handgemaakt in NL, en konden niet missen op onze webshop. Ze zijn er in 3 heerlijke geuren en kleuren én ze zijn te koop met staffelkorting vanaf 5 stuks! 

Hydro Jelly Masks
Ook dit populaire en prachtige product van Impress Her Beauty moest ik toevoegen aan de webshop. De mooie en fijne Hydro Jelly Masks zijn niet alleen een genot voor je social media maar tillen je wenkbrauw behandeling ook naar een hoger niveau! 

Kortom weer een hele lading aan producten zodat jullie je klanten weer kunnen voorzien van prachtige resultaten!

Have fun shopping! 

Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler

Brow & Lash Tools

ZOLA Bubblegum foam

Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler

Brow Lamination

ZOLA lamination set

Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler
-15%
Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler

Botox & Care

ZOLA Botox Cure

Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler
Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler
Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler

Geef een reactie