WE’RE BACK WITH NEW PRODUCTS!

We hebben heerlijk genoten van onze vakantie en zijn weer compleet opgeladen om te knallen!

De eerste werkweek zit er al weer bijna op en ook deze week hebben wij niet stil gezeten. We hebben wederom de beste producten voor jullie uitgezocht en deze aan de webshop toegevoegd!

NEW 

Colored Mapping Thread
Jullie vragen, wij draaien !
Romana, heb je ook wit mapping draad? Girl we even have pink now! ? 

Skin Markers
Deze skin marker pennen zijn gevuld met cosmetisch goed gekeurde inkt. Met hun scherpe punt zijn ze een ideaal alternatief voor mapping draad of pencils. 

Ps. zowel de pencils als de mapping draad, van Impress her beauty, zijn volledig in NL geproduceerd!

Apexel Macrolens
“Hoe krijg jij die scherpe foto’s?!” Een macro lens is the answer! Dus ook deze hebben we toegevoegd aan onze webshop!

Lash Foam Brush
Zeker weten dat de wimpers 100% schoon zijn, voor je aan een lash lift begint? Dan is deze super zachte lash foam brush ideaal en onmisbaar in je salon!

Pink Adhesive / Lint Free Wipes
Deze doekjes zijn watjes vrij en pluizen niet! Of je ze nu in zet om je lijm tube schoon te maken, of voor tijdens de nail treatments. Ze zijn een must-have in iedere beautysalon!

Long Tip Microbrushes
Als jij social media af scrollt, dan heb jij deze nieuwe tool zéker voorbij zien komen, de nieuwe long tip microbrushes zijn naast de nieuwe microbrushes de nieuwe must-have voor tijdens je lash lift behandelingen!

Noemi Multi Colored Hybrid Shields
De hybrid shields van Noemi, gebasseerd op de populaire Katya Vinog shields, zijn nu verkrijgbaar in een set met meerdere kleuren en nog meer maten!

MIA Compensator Kit
Volledig hyped van de MIA compensators? Dan is deze compensator kit je nieuwe favoriet!! 3 compensators in 3 verschillende kleuren, samen in 1 pakket! Voor iedere stap van de Lash Lift behandeling vindt je een compensator. Zelfs zwart, zodat ze niet verkleuren tijdens het verven!

Happy Shopping

Geef een reactie