NEW!

De Lab of Beauty Shields waren ontzettend populair, terecht want ze gaven een prachtige lift en waren zalig om mee te werken!

Helaas, net zoals met veel andere merken en producten uit de kanten van Rusland, is dit momenteel een drama om in Nederland te krijgen. 

Gelukkig hebben we een prachtig alternatief gevonden! We hadden de M Curl shields van Lami Lashes al toegevoegd in ons assortiment, om een alternatief te bieden voor de Lab of Beauty shields die niet meer te leveren waren. 

Maaaarrrrr gelukkig heeft Caroline van Browstar niet stil gezeten, ik wist al dat ze er mee bezig was en het is haar gelukt!

De nieuwe LamiStar shields zijn gebaseerd op de populaire Lab of Beauty Shields en verzorgen dan ook absoluut dezelfde lift! We mochten ze als eerste testen, zoals we altijd doen met alle producten op onze webshop, en we zijn verkocht! Dit prachtige resultaat is door ons gecreërt met de LamiStar shields.

De LamiStar shields zijn nog iets soepeler dan de Lab of Beauty shields, roze i.p.v oranje, en hebben een gladde finish. Dit houdt in dat ze een verf stain langer tegen gaan! Perfect dus.

Ze zijn lekker sticky waardoor ze weer perfect te gebruiken zijn zonder lijm op het ooglid, net zoals vele andere shields uit ons assortiment.

Uiteraard hebben we ze direct toegevoegd in ons assortiment, ze komen niet in plaats van de M Curl shields van Lami Lashes, aangezien deze ook een zaligheid zijn om mee te werken. We bieden vanaf nu 2 soorten teardrop shields aan, en geef nou toe.. wie wil er geen low key shields verzameling?!

Je shopt ze hier tegen inkoopsprijs met een wholesale account! 

Geef een reactie

nl_NLDutch