THEY DID IT AGAIN

Dames die werken met Elleebana, weten dat ze bekend staan om hun innovatie, het constant blijven verbeteren en op de markt brengen van nieuwe producten.

Ze hebben het wederom gedaan met deze nieuwe tool and we love it!

Deze tool is ontwikkeld met alle kennis en vakmanschap die Elleebana door de jaren heen heeft opgedaan. Aan de ene zijde vinden we een precisie tool waarmee we wimper voor wimper kunnen separeren. 

Vele van ons werken inmiddels echter met de geliefde Y-Tool, het plastic kammetje waarmee je de wimpers sneller kunt scheiden.

Elleebana heeft hier perfect op ingespeeld, door deze 2 samen te voegen in 1 tool. Aan de andere zijde van deze tool vindt je namelijk, een kammetje gemaakt van Japans roestvrijstaal voorzien van 16 tandjes. Dankzij de diepere groeven en de upgrade naar roestvrij staal zul je met deze tool nog makkelijker en sneller wimpers kunnen separeren. 

Naast dat je deze zijde kunt inzetten voor het separeren van wimpers, kun je de vlakke zijkant gemakkelijk gebruiken voor het aandrukken van de wimpers op de shield! Als laatste ‘trick up the sleeve’ kun je dit uiteinde nog buigen ook, waardoor je hem gemakkelijk in de juist positie plaatst, voor het ultieme gemak!

Als klap op de vuurpijl is de tool gemaakt van volledig gerecycled materiaal en compatibel met HLD (High Level Desinfectans) en hierdoor geschikt voor gebruik in combinatie met Barbicide producten!

Ben jij ready om te werken met deze unieke tool, shop hem dan gelijk!

Reinigingsinstructies:

  • Was de Tool met lauwwarm zeepsop om eventuele lijm- of product resten te verwijderen
  • Dompel het gereedschap onder in desinfectiemiddel (HLD) volgens de instructies van de fabrikant van de desinfectiemiddelen. Langdurige blootstelling aan HLD of meer dan de aanbeveling van de fabrikant voor onderdompeling wordt niet aanbevolen, omdat dit corrosie of schade aan de Tool kan veroorzaken
  • Haal de Tool uit de desinfectie met handschoenen aan
  • Grondig spoelen met stromend koud water om eventuele resten van desinfectie te verwijderen
  • Droog de Tool
  • Bewaar de Precision Lifter Tool op de juiste manier in een steriele afgedekte container

Brow & Lash Tools

Elleebana Precision Lifter

Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler

Brow & Lash Tools

Lash Lifting – Y tool

Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler
-38%

Brow & Lash Tools

Lash Lift Tool

Prijs alleen zichtbaar voor wholesale klanten
Word wholesaler

Geef een reactie

nl_NLDutch