Als je me al een tijd volgt, dan heb je wellicht al genoeg resultaten van deze magische olie voorbij zien komen ?‍♀️.

Maar die brow oil, waar is die nu eigenlijk goed voor en waar en wanneer zet je deze in??

En misschien nog wel belangrijker.. werkt het écht?!

De brow olie maakt inmiddels al een aantal jaren onderdeel uit van mijn trouwe brow familie en is inmiddels onmisbaar in mijn ‘brow tool pakket’. Ik ben nog altijd even enthousiast en ik ga jullie dan ook precies uitleggen waarom dit product onmisbaar moet zijn in jou collectie als Browstylist.

 

① ??? ?? ???? ?

Heb jij een klant waarbij ze most def. heeft mee gedaan met dé ’90s brow’ , dan is de kans zeer aanwezig dat ze daar anno 2022 nog steeds mee rond loopt. DAT is dan ook dé perfecte reden om met brow oil aan de slag te gaan. De olie stimuleert de haargroei, ook op kale plekken. Daarnaast worden dunne haren dikker, waardoor ze meer verf op kunnen nemen, hierdoor dus meer zichtbaar zijn na een brow treatment. ? Als klanten op een zo geheten ‘brow rehab’ worden gezet is het belangrijk dat ze de olie de tijd geven om zijn werk te doen. Bij de ene klant zal de olie al in 6 weken een wereld van verschil maken, bij de ander heeft het iets langer nodig. Trust the proces!

② ???’? ??????? ?

In de herfst en winter komt onze huid regelmatig wat vocht te kort, dit kan dan ook voor de nodige problemen zorgen tijdens een brow treatment, huid beschadiging en extra roodheid bijvoorbeeld. Door temperatuursverschillen is dit bijna onmogelijk te voorkomen, behalve als je de brow oil kunt inzetten! Laat de klant minimaal 48u op voorhand beginnen met het aanbrengen van de olie op en rondom de wenkbrauw. De olie zal de huid hydrateren waardoor deze soepeler en meer veerkrachtig zal zijn tijdens de brow treatment. Those dry days will be history!! ?

③ ????????? ?

Heeft je klant last van onzuiverheden, bultjes en irritaties na het waxen? Uiteraard is het belangrijk om te kijken naar de wax die je gebruikt, maaaaar ook after-care is een dingetje. De oil kan perfect in gezet worden als nabehandeling van een brow treatment. Doordat de olie een ontstekingsremmende en kalmerend effect heeft zal de irritatie verleden tijd zijn. ?? 

De thuis behandeling vind plaats d.m.v een roller variant, zo kan je klant hygiënisch en makkelijk de olie aanbrengen op de huid rondom de wenkbrauw en in de wenkbrauw! 

Doordat de prijs slechts €9,95 betreft, vliegen ze als  warme ? over de toonbank ?.

De salon verpakking is in pipet vorm en is dé onmisbare na verzorging van je brow treatment!??

Je shopt ze bij ons op de webshop tegen inkoopsprijs met een wholesale account, heb je nog geen wholesale account? Dan kun je die hier direct aanvragen.

Hieronder enkele resultaten van het gebruik van de brow oil ?

b'kate brow oil groei resultaat
b'kate brow oil groei resultaat
yes; brow oil!
b'kate brow oil groei resultaat

Geef een reactie