Prijsverhoging Nouvital Cosmetics

Helaas hebben wij vorige week per mail vernomen dat, voor de 2e keer dit jaar, Nouvital Cosmetics zijn prijzen zal gaan verhogen. Mede door de blijvende stijging van grondstoffen. De prijs stijging zal tot onze verbazing al op hele korte termijn worden doorgevoerd (per 1-9-2022) en zal wederom niet heel klein zijn.

Helaas kunnen wij niet anders dan onze prijzen op de webshop hier op aanpassen. 

Tot 31-8-2022 zijn de producten nog te bestellen voor de huidige prijzen en tot deze datum is het voor mij ook nog mogelijk voor deze prijzen door te bestellen.

Heb jij nog producten nodig of wil je graag een voorraad van een bepaald product, dan raad ik aan deze voor 31-8 in te kopen, zodat dit nog voor de huidige prijs zal zijn.

Prijsverhoging salon

Helaas is Nouvital Cosmetics niet het enige bedrijf wat zijn prijzen al voor de 2e keer, maar soms zelf al voor de 3e keer in 8 maanden tijd, verhoogd heeft. Dit in combinatie met de buitensporige energieprijzen, maakt dat wij wederom om de tafel zullen gaan zitten om onze prijzen voor de behandelingen opnieuw te berekenen.

Per 1-1-2023 zullen de prijzen van de behandelingen verhoogd worden, afhankelijk van de berekening, zal de prijswijziging mogelijk eerder doorgevoerd moeten worden.

Ik zal proberen deze zo lang mogelijk op de huidige prijzen te houden maar moet zelf ook rekening houden met de blijvend stijgende kosten waar wij mee te maken hebben.

Hopelijk hiervoor jullie begrip. 

Shop hieronder de Nouvital Cosmetics producten nog voor de huidige prijs!

Geef een reactie