Nouvital Sun Care SPF 30 in Mini Verpakking

De temperaturen zijn heerlijk on-nederlands deze zomer, en ondanks dat we geen reden hebben tot klagen, zouden we geen NLers zijn als we dit toch doen haha! Er staan dan ook nog wat heerlijk zonnige dagen met zomerse temperaturen op de planning en daarnaast zullen vele van jullie nog vakantie hebben of nog tegoed hebben!

Nouvital heeft op de valreep dan ook nog een nieuwe, handige verpakking uitgebracht van een van mijn favo- zonneproducten. De Sun Care SPF 30.

Deze kleine verpakking van 30ml is ideaal om mee te nemen in je tas of handbagage. Zorg dat je op ieder terrasje je zonnebrand in de aanslag hebt en dat je niet meer verbrand thuis komt van dat leuke festival!

“Hele fijne zonnebrand voor o.a het gezicht. Voelt niet vet aan en trekt ook meteen in. Ik heb helemaal geen last meer van onzuiverheden door zonnebrand omdat deze crème niet vet is. Echt een aanrader!”

Je kent het wel irritatie’s, uitslag en jeukende bultjes op gevoelige plekken van je lichaam na een ‘heerlijk’ dagje zonnebanden. Deze dame had er ook last van en dan voornamelijk in haar gezicht. Na de aanschaf van de Suncare SPF 30 van Nouvital is dit verleden tijd! 

Naast dat de verpakking heel klein is, is de prijs dat ook!
De 30ML variant is namelijk slechts €9,95!

Geef een reactie