Waarom kleurkennis van belang is?

Vele van jullie zullen ervaring hebben met henna, daarnaast zullen er ook veel zijn die wel ervaring hebben met verf maar vinden dat de houdbaarheid t.o.v verf stukken minder is. 
Niet is minder waar! Natuurlijk blijft verf in veel gevallen minder lang op de huid aanwezig dan henna, maar henna blijft zéker niet per definitie langer in de haren aanwezig dan verf. 

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten verf, de applicatie er van en de keuze van merk en kleur zijn hierin van belang. Ik werk zelf met verschillende merken verf, de intensiteit verschilt per merk, ieder merk heeft daarnaast zijn eigen kleuren range. De merken waar ik persoonlijk mee werk zijn RefectoCil, Elleeplex en Belmacil. 

RefectoCil heeft de lichtste kleurintensiteit
Elleeplex een middel kleurintensiteit
Belmacil de donkerste kleurintensiteit

Alles bij elkaar werk ik met 15 verschillende kleuren, deze worden allemaal gemengd, zowel merk als kleur. Door op deze manier te werken creëer je bij iedere klant een wenkbrauw die voor hun geschikt is. Je wilt hierbij denken aan o.a een koele ondertoon in hun hoofdhaar of huid, maar ook een warmere kleur kun je terug laten komen in de wenkbrauw. Dit doe je met mix tinten, zoals een grijs of roodtint. Op deze manier past de wenkbrauw veel beter bij iemand haar uiterlijk dan een standaard kleurtje !

Werk jij nu al met verschillende soorten verf, maar heb je eigenlijk geen idee welke mogelijkheden er allemaal zijn of wil je meer leren over kleurkennis en hoe je dit in kunt zetten?!

In mijn online module verven & kleurkennis, gaan we hier dieper op in! 
Wil jij liever alle aspecten van de wenkbrauw styling opnieuw vorm geven en 2022 in gaan met een nieuwe kijk op de wenkbrauw behandeling?! Dan is het online totaal pakket browstyling dé training voor jou! 

Hieronder lees je alles over zowel de losse module als het totaal pakket! 

Geef een reactie