Intake formulier en andere ‘legal documents’ waarom heb je ze nodig?

Okay we kennen het allemaal.. Je bent net gestart met je salon en hebt wel eens gehoord van een intake formulier. ? Je weet dat het veel geld kost om deze papierhandel in orde te maken. Je doet alleen vrienden en kennissen tot nu toe, dus dat intake formulier heb je niet nodig toch? ?

Een intake formulier is voor meerdere redenen een belangrijk onderdeel in je salon. Allereerst kun je op dit formulier de contactgegevens van je klant noteren, niet geheel onbelangrijk! Verder noteer je op dit formulier o.a allergieën, medicijngebruik ?en alle andere noodzakelijke dingen die nodig zijn voor het geven van een behandeling.

Als een klant een Lash Lift of een Brow Lift wil boeken, dan weet je o.a door het lezen van een van mijn vorige blogs, dat het van belang is om te weten of deze klant zwanger is ??. Alles wat van invloed kan zijn op het geven van een behandeling is van belang. 

Daarnaast is het niet alleen van belang dat deze ingevuld wordt tijdens een 1st behandeling, maar ook dat je vaste klanten je op de hoogte houden van veranderingen in bijv. medicatiegebruik, dit kan namelijk ook van invloed zijn op de vervolgbehandelingen. 

Naast het intake formulier zijn er nog wat andere formulieren die verplicht zijn als je een salon hebt én gegevens van je klanten verzameld. Omdat dit niet uit te leggen is in 1 simpele blog en de do’s en don’ts redelijk gecompliceerd zijn. Is dit een onderdeel in mijn online training SYBB a.k.a Start Your Beautybizz. Een online training die in 10 dagen, belangrijke punten aan haalt waar je van op de hoogte moet zijn als je een bedrijf gaat beginnen in de beautybranche, of net begonnen bent! 

In deze training worden ook Masterclasses gegeven door andere ondernemers en 1 daarvan is Sharon Lady Lawyer, zei gaat in deze Masterclass de belangen uitleggen van de juridische documenten, en daarmee zorgen dat jou ‘papierhandel’ volledig op orde is.

14 Maart start er weer een nieuwe ronde SYBB waar je je nu al voor in kunt schrijven! 
Alles lezen over de training en je inschrijven? Dat kan hier!

Geef een reactie