???? ?? ??????-?????????’? ???? ??? ???? ????, ?? ??? ???? ??????-?????????’? ??? ???????????


De meeste dames met een opleiding schoonheidsspecialiste in de pocket hoef ik waarschijnlijk niet uit te leggen wat contra indicatie’s zijn, maar voor dames die nieuw zijn in de beauty branch en/of klanten is dit misschien een groot vraagteken.

??? ???? ?????? ?????????’?? ??


Contra indicatie’s is een lastig woord voor redenen waarom je een bepaalde behandeling niet mag uitvoeren bij een klant. De contra indicatie’s voor verschillende behandelingen, kan bij 1 en dezelfde klant, dus verschillen per behandeling. ?????? ?????? ?????????’? ???? ?? ???? ??? ???? ????? ??

Voor een Lash Lift zijn er best een aantal contra indicatie’s. Wat een van de belangrijkste dingen is, is dat de ogen gezond moeten zijn om een Lash Lift te kunnen uitvoeren. Er mag niets te zien zijn aan de ogen wat niet normaal is. Dat houdt in; geen ontstekingen, sneden, wonden, infectie’s of verse littekens die aanwezig mogen zijn bij deze behandeling. Ook zijn zwakke wimpers en chemotherapie een belangrijke contra indicatie! ???????????? ?? ???? ??????? ??

Een tijd geleden heb ik al een speciale post gemaakt die gaat over het wimper liften tijdens de zwangerschap. Ook dit kan een contra indicatie zijn voor deze behandeling, check de post om precies te lezen waarom! ??‍??????? ??? ??? ?????? ????????? ??

Sommige redenen waardoor je deze behandeling niet kunt uitvoeren, zoals bijv. Chemotherapie, zijn natuurlijk niet zichtbaar. Dit is een van de redenen waarom het van belang is dat je een klant een intake formulier invult, voorafgaand aan de behandeling. ?

Dit en meer leer je in mijn Online Masterclass Lash Lifting

Geef een reactie