???? ???? ?? ????? ????? ?? ????? ?

Deze brow is herstellende van een bad trip ? en HOE! ?

Begin Oktober kwam deze dame voor het eerst de salon binnen gewandeld, het resultaat na de eerste behandeling was al prachtig, als je deze hebt gemist check dan zeker even de Instagram feed. ? De bovenste foto is zoals de dame binnen kwam in Oktober. 

Haar wenkbrauw was volledig ‘over plucked’ en ze was, op zijn zachtst gezegd, sceptisch over wat er nog mogelijk was met haar natuurlijke wenkbrauwen, zonder dat hier PMU aan te pas moest komen.

Het is bij een ‘brow rehab’ heel belangrijk te kijken naar de wensen en eerlijk te zijn over de daadwerkelijke mogelijkheden, deze zijn in iedere situatie anders. Het is maatwerk.

Maar het resultaat wat we begin Januari konden behalen dankzij de rehab van slechts 11 weken is just ??. Uiteraard is de wenkbrauw nog niet 100% volgroeid en zitten we nog midden in het proces. Hoe fantastisch is het om dit al te kunnen creëren en om te zien hoe deze wenkbrauw zich door de weken heen heeft ontwikkeld.

Door het smeren met de olie is de wenkbrauw niet alleen gegroeid op plekken waar 0 haar stond, maar is deze daarnaast voller en de haren zijn ook dikker, waardoor ze beter in staat zijn verf te kunnen opnemen tijdens de behandeling ?. Allemaal perks die de brow oil met zich mee brengt. ?

De wenkbrauw is op de foto NIET ingevuld met make-up, alleen afgewerkt met een highlighter onder de wenkbrauw, om te accentueren hoe vol de wenkbrauw al is van nature. Dit is dan ook een zalig bewijs dat PMU een overrated go-to behandeling is als het aan komt op brow rehab, er is met een natuurlijke wenkbrauw veel meer mogelijk dan vooraf vaak gedacht wordt (uitzonderingen daar gelaten). It just needs a little attention and love ??.

In mijn 1:1 browtrainingen ? is brow rehab dan ook een belangrijk onderdeel. Hoe werkt het, welke make-up kan je klant het beste gebruiken tijdens een brow rehab en wat moeten ze wel maar vooral niet doen. 

Ik kan nu al niet wachten naar het resultaat in Februari, am i the only one?! ??

De brow oil shop je bij ons in de webshop tegen inkoopsprijs als salon, wil jij graag sparren over de 1:1 browstyling trainingen? Dan stuur me gerust vrijblijvend een berichtje. Januari & Februari zitten al vol, maar in Maart is er nog plek!

Wie weet hoort deze 1:1 training wel bij jou goede voornemens voor 2023!

 13,47 17,97

Praktijk Cursussen

Masterclass Brow Professional

 435,46 870,91

Geef een reactie