Waarom browmapping van belang is?

Het uittekenen ofwel “brow mapping” van een wenkbrauw is cruciaal bij een goede  browstyling behandeling. Zonder het uittekenen van de wenkbrauw, is het zelfs voor de meest ervaren stylist, lastig om exact de juiste haren weg te halen.

Bij brow mapping gaan we lijnen tekenen die bepalen hoe de wenkbrauw moet gaan lopen. Belangrijke lijnen zijn bijvoorbeeld:

?? De start van de wenkbrauw
?? De hoek ‘arch’ van de wenkbrauw
?? Het eindpunt van de wenkbrauw 

Door deze lijnen uit te tekenen krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden van de natuurlijke brow. Niet onbelangrijk, want je wilt met een brow behandeling het maximale uit de wenkbrauw halen. 

Voor het mappen van de brows zijn verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar ?
⚒ Brow mapping thread?
⚒ Brow mapping pencil?
⚒ Eyebrow ruler ?

Allemaal hulpmiddelen om te zorgen dat je de juist punten kunt bepalen. Wat deze spullen echter niet vertellen is wat het beste resultaat is voor het gezicht ?. Hier heb je een beetje ?? hulp, een goede uitleg én wat browstylist-inzicht voor nodig!

O.a door precies te weten waar je je lijnen wilt zetten en welke haren je wilt behouden voor een mooie wenkbrauw shape, gaat je behandeling naar een hoger niveau tillen. Precies die skills en dat inzicht kan geen een tool je geven. ☝?

Wil jij nu graag leren hoe je dé perfecte brow kan creëren? ? Kies dan voor:
??‍? Online module brow mapping
??‍? Online totaal pakket browstyling
??‍? 1 daagse privé masterclass browstyling
??‍? 2 daagsw privé cursus browstyling 

Heb jij géén idee wat het beste bij je past en wil je graag even vrijblijvend sparren over de opties? Neem dan gerust even contact met me op!

Geef een reactie