Elleebana lash lift lijm

Lijm 3.0 & 4.0

YAY, deze varianten zijn mijn persoonlijke favoriet! Deze schatjes hebben dezelfde inhoud als de 1.0 & 2.0 alleen zitten in een andere verpakking, namelijk een tube vorm. In tegenstelling tot de brush bottle’s , breng je deze lijm aan met een microbrush. Dit kan rechtstreeks vanuit de tube, of met een lijmring en brengt een hoop voordelen met zich mee;

– Meer applicatie’s mogelijk
– Makkelijk te doseren
– Zelfde prijs
– Minder kans op kruisbesmetting
– Hygiënischer werken

De 3.0 = 1.0
De 4.0 = 2.0 

Elleebana Lash Lift Lijm

We looooove elleebana en de keuze die ze ons geven in hun complete assortiment!Ook met lijmen geven ze je met 4 soorten lijm, de keuze om te werken zoals JIJ dat graag doet, maar wat zijn nu de verschillen?

Lijm 1.0

Deze topper zit in je starterskit, hier heeft iedere Elleebana Stylist dan ook wel ervaring mee. De 1.0 zit in de bekende ‘Brush Bottle’ en wordt met het kwastje, rechtstreeks op de pads aangebracht. Deze lijm is perfect voor dames die net beginnen met liften en/of het fijn vinden om wat meer tijd te krijgen om de wimper positie te perfectioneren.

Lijm 2.0

Same bottle different glue, de lijm 2.0 zit ook in een ‘Brush Bottle’ en wordt dus ook met het kwastje aangebracht. Deze lijm heeft echter een groot verschil met de lijm 1.0, hij droogt sneller en is sterker dan zijn voorganger. Dames waarvoor Lash Lifting inmiddels een 2e natuur is worden hier heel blij van, je kunt sneller werken en de haartjes blijven direct zitten zoals jij het bedoeld hebt. 

Jouw lash lift skills upgraden?

Je kunt kiezen voor een van onze Elleebana trainingen!
Maar we hebben sinds Februari ook een Online Academy met een Masterclass Lash Lifting!
Deze training is merk onafhankelijk en kan door iedere lash lifting stylist gevolgd worden. In deze masterclass zorgen we er voor dat jou lash lifting skills naar de next level getilt worden door o.a dieper in te gaan op correcte separatie en welke pad maat je het beste kunt kiezen! Incl. uitgebreide theorie & 2 praktijk video’s. De training kost €189,- ex btw en je ontvangt een online certificaat.

Wil jij de online Masterclass Lash Lifting volgen? Klik dan hieronder op de link!

YES IK WIL DE MASTERCLASS LASH LIFTING VOLGEN!

Geef een reactie