A VIE EN ROSE 

Wat een beauty hè ?

De prachtige rozenkwarts roller is een absolute must have voor je beautyroutine. 

In de zevende eeuw werd deze ‘skincare’ al toegepast in China, waar men heilig gelooft in de helende en geneeskrachtige werking van natuursteen. 

Geloof jij niet zo in de helende krachten van natuurstenen? Dit ga je wel geloven! 

Het is namelijk heerlijk om er even je gezicht mee te masseren.

??‍♀️ Elke dag gebruiken we onze gezichtsspieren. Wanneer je praat, nadenkt, lacht, eet. Elk spiertje wordt aan het werk gezet.

??‍♂️ Misschien heb je zorgen, wat stress, ben je snel geneigd om diepe fronsrimpels te vormen wanneer je nadenkt.

?? In deze gevallen kan een gezichtsmassage heerlijk zijn om even die spieren te laten ontspannen. Tegelijkertijd voorkom je dat de spanning in je gezichtsspieren op den duur rimpels zal vormen. Een goede gezichtsmassage bevordert je bloedcirculatie waardoor je producten nog beter door de huid worden opgenomen.

Je huid zal op den duur steviger aan gaan voelen en daardoor dat glowy skin effect krijgen die we allemaal wel willen toch?!

Heb je last van roodheid of couperose? Breng dan eerst het Vitamine E serum van Nouvital Cosmetics aan en rol deze in de huid.

Het Vitamine A serum is in combinatie met de rozenkwartsroller echt perfect bij onzuiverheden.

Dan nog even de spirituele kant van de steen. ??‍♀️ 

Rozenkwarts is echt de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend.

?Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand (of jezelf) die wel wat (self)love verdient? Dan is rozenkwarts de perfecte steen om hem of haar te geven!

Het kost je misschien 5 minuutjes extra in zowel je ochtend- als avondroutine, maar volgens de Chinezen dus is een gezichtsmassage dé key voor een mooiere, stralendere en rimpelloze huid.

? Rol-ze!

Psssttt.. dit is echt een heel leuk en origineel Valentijns cadeau ?

Geef een reactie