BYE SUMMER, HELLO LEKKER KLEURTJE ?

Helaas de vakantie is alweer voorbij!

Nu wil je natuurlijk het liefste zo lang mogelijk van je bruine kleurtje genieten. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk ?

Je leest het allemaal in deze blog??

Iedereen weet dat te lang in de zon zitten heel erg slecht is voor de huid, toch willen we allemaal graag dat ‘gezonde bruine kleurtje’. 

En vooral na de vakantie wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van blijven genieten.

Een manier om je kleurtje te behouden is door te scrubben.
Scrub je je bruine huid er met scrubben niet meteen weer af? Juist niet!

Scrubben zorgt er juist voor dat je mooier, egaler bruin wordt én blijft! Hoe dit komt? Scrubben heeft geen effect op de aanmaak van je pigmentcellen, die worden namelijk aangemaakt in de onderste laag van de huid.

Door scrubben verwijder je de dode huidcellen en dit is juist de bovenste laag van je huid. Hierdoor komt het pigment veel beter tot zijn recht en word je veel egaler bruin!

Dit kun je bijvoorbeeld doen met MARC INBANE’s black exfoliator !

Een ander optie is om een bruin kleurtje te smeren, ook vóór het smeren is het belangrijk om vooraf gescrubd te hebben, dit zorgt voor een langere houdbare kleur maar ook voor een kleur die meer egaal is.

Met MARC INBANE’s Perle De Soleil kan iedereen naar wens een mooie en gezonde teint creëren. De bruiningsdruppels veranderen iedere dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème in een natuurlijke zelfbruiner. Meng de druppels eenvoudig met uw favoriete dagcrème of bodylotion om een natuurlijk ogende teint te verkrijgen. Met de afgemeten druppels bepaal je zelf de bruiningsintensiteit.

Of ga voor de vederlichte textuur van de Natural Tanning Mousse. De mousse is een verademing voor de huid. Het product creëert direct een energieke uitstraling en een egale zongebruinde teint die perfect samensmelt met je natuurlijke huidskleur. De mousse is eenvoudig aan te brengen met de MARC INBANE glove en droogt snel. De toevoeging van SLMW-hyaluronzuur is geliefd vanwege haar verzorgende werking en dringt als enige hyaluronzuur door tot de diepere huidlagen; het verbetert de huidstructuur, stimuleert de vorming van collageen en werkt als een superieure moisturizer!

You glow girl!

Geniet van nog een heerlijke nazomer ☀️

Geef een reactie