What to use?

Elleebana Lifting Rods & Shields foto gemaakt door Beauty & Wellness Romana

Elleebana Shields of Rods, wat te gebruiken?

Elleebana houdt van het geven van keuze’s door het hele Lash Lift assortiment, zo bieden ze ook 3 keuze’s in het gebruik van lash lift pads. Heel leuk, maar wanneer weet je welke pads je het beste kunt gebruiken en wat zijn nou eigenlijk de verschillen?

Silliconen Rods 
De silliconen rods vindt je in je starterskit en zijn er in 4 maten. S, M, L & XL De rods geven een natuurlijke krul vergelijkbaar met een C tot D krul, zoals we zien bij wimperextensions.

 

Flex Rods 
De Flex Rods zijn de nieuwste aanwinst van Elleebana. De vorm, de maten én de uitkomst van de krul zijn hetzelfde als van de ‘oude’ rods. De Flex Rods hebben echter 1 groot voordeel, ze zijn van super zacht siliconen gemaakt. Door hun voorgevormde oogvorm, blijven ze pérfect op het oog liggen. Je hebt bij deze rods dan ook géén lijm meer nodig onder de shield. Scheelt tijd, product en is ideaal voor dames die een extreem gevoelige huid hebben. 

Silliconen Shields
Ook wel extreme shields genoemd, zijn beschikbaar in 3 maten. S, M & L. De shields geven een scherpere lift (i.p.v krul) vanaf de aanzet, vergelijkbaar met een L krul, zoals we zien bij wimperextensions. Dit is ideaal voor dames met korte wimpers, waarbij een extremere lift meer resultaat geeft dan een sterke krul.

Het is altijd belangrijk om goed te overleggen en te luisteren naar de verwachtingen van je klant, dit helpt mee in de beslissing voor shields of rods. Echter zijn ook oogvorm & soort wimpers belangrijk in deze keuze. Soms is het gewoon even puzzelen wat het beste bij je klant past!

Juiste maat keuze

Je kunt een krul scherper maken door te spelen met de maat van de pad, echter is het heel belangrijk dat je geen TE grote, maar ook geen TE kleine maat pad gebruikt. Een te grote maat zorgt voor weinig tot geen resultaat, waar een te kleine maat mogelijk kan zorgen voor een overkrul of haakjes in de uiteinde van de wimpers.

Elleebana Lash Lifting

Uiteraard is er meer dan alleen Elleebana shields, er is inmiddels een ruime keuze aan verschillende soorten shields, ieder met hun eigen werking. Het is belangrijk om exact te weten waarom en wanneer je voor een bepaald soort shield moet kiezen. Onze volledige Lash Lift assortiment, incl. Elleebana, shop je hier tegen inkoopsprijs.

Om te kunnen shoppen tegen inkoopsprijs heb je wel een wholesale account nodig om te verifiëren dat je ook daadwerkelijk een salon hebt (of gaat starten), deze vraag je gemakkelijk aan via dit formulier. 

Wil je graag wat gratis tips? 
Ik heb een leuke GRATIS Lash Lift Guide geschreven met belangrijke tips die je niet mag missen als je je bezig houd met Lash Lifting. 

Wil jij direct ALLES leren over Lash Lifting? Dan is mijn vernieuwde Online Masterclass Lash Lifting iets voor jou! Ik bespreek hier alles wat je moet weten, zoals hoe voorkom je een mislukte lash lift, hoe los je deze op, maar ook de nieuwste technieken zoals het liften van de onderwimpers!
Je wilt hem niet missen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Ps. laat jij ons hieronder weten wat je van deze blog vindt?!

Geef een reactie