What to use?

Elleebana Lifting Rods & Shields foto gemaakt door Beauty & Wellness Romana

Het is altijd belangrijk om goed te overleggen en te luisteren naar de verwachtingen van je klant, dit helpt mee in de beslissing voor shields of rods. Echter zijn ook oogvorm & soort wimpers belangrijk in deze keuze. Soms is het gewoon even puzzelen wat het beste bij je klant past!

Elleebana Shields of Rods, wat te gebruiken?

Elleebana houdt van het geven van keuzeโ€™s door het hele Lash Lift assortiment, zo bieden ze ook 2 keuzeโ€™s in het gebruik van lash lift pads. Heel leuk, maar wanneer weet je welke pads je het beste kunt gebruiken en wat zijn nou eigenlijk de verschillen?

Silliconen Rods
De silliconen rods vindt je in je starterskit en zijn er in 4 maten. S, M, L & XL De rods geven een natuurlijke krul vergelijkbaar met een C tot D krul, zoals we zien bij wimperextensions.

Silliconen Shields
Ook wel extreme shields genoemd, zijn beschikbaar in 3 maten. S, M & L. De shields geven een scherpere krul vanaf de aanzet, vergelijkbaar met een L krul, zoals we zien bij wimperextensions. Dit is ideaal voor dames met korte wimpers, waarbij een extremere lift meer resultaat geeft dan een sterke krul. 

 

Juiste maat keuze

Je kunt een krul scherper maken door te spelen met de maat van de pad, echter is het heel belangrijk dat je geen TE grote, maar ook geen TE kleine maat pad gebruikt. Een te grote maat zorgt voor weinig tot geen resultaat, waar een te kleine maat mogelijk kan zorgen voor een overkrul of haakjes in de uiteinde van de wimpers

Elleebana Lash Lifting

Training volgen

Geef jij nog geen Lash Lifts en wil je dit graag gaan aanbieden? Heb jij al een Lash Lift certificaat maar wil je graag met Elleebana werken? Of werk jij al met Elleebana en wil jij graag je skills naar de next level tillen?

Dan ben je van harte welkom om bij mij een training te komen volgen. Je kunt een training bij mij op locatie volgen, maar kunt er ook voor kiezen om een online training te volgen en vanuit het comfort van je eigen omgeving nieuwe dingen te leren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en/of volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Ps. laat jij ons hieronder weten wat je van deze blog vindt?!

Geef een antwoord