Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
99,95
Begin
This cursus is currently closed

Hi, welkom, it’s me!

Wat ontzettend leuk dat ik je mag verwelkomen in mijn online training start your beautybizz! 

Dit ben ik… Romana, 29 jaar + 1 expert level ?, en al sinds 2015 bezig met mijn eigen bedrijf in de beauty branche. 

Voordat ik je mee neem in alle belangrijke zaken die jij moet weten, nu je met je eigen bedrijf bent begonnen, of gaat beginnen zal ik je kort even iets vertellen over mezelf. Zo heb jij een idee met wie je te maken hebt, wel zo fijn toch?! 

Begin 2020 ben ik gestart met het geven van trainingen voor Elleebana wimper lifting en met mijn eigen privé opleidingen voor wenkbrauwen. Daar is in alle hectiek van de 2e lock down een complete Online Academy aan toegevoegd, online is hot toch?! Inmiddels sprokkel ik daarnaast de beste beauty producten op de markt bij elkaar die ik verzamel in mijn webshop die als beauty groothandel fungeert voor andere beauty salons. 

Dit klinkt allemaal als rozengeur en manenschijn en ik realiseer me dat dit voor ‘nieuwkomers’ klinkt als het ideale beeld. Dit is echter niet zonder slag of stoot gegaan, het heeft veel werk, inzet en falen gekost om te komen waar ik nu sta.

De gene die mij al een tijd volgen op social media hebben het inmiddels misschien mee gekregen, maar helaas ben ik chronisch ziek. Ik ben toen ik 18 was, na 6 jaar ziekenhuizen, gediagnostiseerd met reuma waar tot op heden helaas nog geen passend medicijn voor is gevonden. De reuma is mijn drijfveer geweest om voor mijzelf te beginnen daar ik niet meer kon werken voor een baas. Het indelen van mijn eigen tijden en bepalen wat ik wel en niet zou doen klonk ideaal. Sinds eind 2018 ben ik echter wederom behoorlijk aan het sukkelen met mijn gezondheid, waar naar 28 kg afvallen, eind 2020 ook de ziekte van Crohn vastgesteld is.

Mijn motivatie om mijn bedrijf groot te maken, heeft naast mijn passie voor het vak, dan ook 1 grote reden; namelijk dat de dag dat ik fysiek niet meer in staat ben om in de salon te staan, snel dichterbij komt. Uiteraard wil ik niet al deze jaren voor ‘niets’ gewerkt hebben. De keuze om een stap terug te doen in de salon, mij meer te focussen op het online gedeelte van mijn bedrijf en andere mensen zoals jullie te helpen met het opstarten en succesvol te worden in deze branche was dan ook een logisch gevolg.

Ik heb met deze training dan ook geprobeerd alle dingen te bundelen, die je nodig hebt als startende ondernemer! 

Have fun!