Elleebana One Shot v.s Pro Fusion ; Wat zijn de verschillen?

Inmiddels weten vele van jullie, dat ik vanaf de start van mijn Lash Lift carrière, trouwe gebruiker ben van Elleebana. Daarnaast ben ik naast trouwe gebruiker natuurlijk ook al weer een geruime tijd Trainster voor dit geweldige merk, voor zowel Nederland als België. 

Logischer wijs worden er dus regelmatig vragen aan mij gesteld als het aan komt op Lash Lifting, maar ook als het aan komt op Elleebana specifiek. 1 veel gestelde vraag is dan ook ‘wat zijn de verschillen in de 2 lijnen van lotions’. 

Daar ga ik in deze blog vandaag wat verder op in! 

Elleebana loopt al heel wat jaren mee in de Lash Lift wereld en is groot geworden met het zo genoemde One Shot System! 1 van de eerste systemen op de markt waar wordt gewerkt met single use sachets, waardoor iedere klant een verse lotion kan verwachten. Niet vreemd dat deze lotions ontzettend populair zijn geworden. 

Als je Elleebana een beetje kent, weet je dat ze niet alleen houden van het geven van keuzes maar daarnaast ook van innovatie en altijd voorop lopen met de nieuwste technieken. Toen Brow Lamination om de hoek kwam, is Elleebana daar dan ook direct mee aan de slag gegaan, in de vorm van een nieuwe lotion lijn! 

Tada! Daar was de Pro Fusion lijn, naast dat deze lijn gebruikt kan worden voor de Brow Lamination kun je hier ook nog steeds de Lash Lifts mee uitvoeren. Een prima aanvulling voor het assortiment dacht ik zo. 

Nu denk jij waarschijnlijk, leuk.. maar wat zijn nou exact de verschillen? 
Dat leg ik je hieronder uit!

➕ Pro Fusion System bevat geen Thyglycolzuur, hierdoor zijn de inwerktijden iets ?? langer dan het One Shot System.
➕ De langere inwerktijden kunnen weer gecompenseerd worden omdat je bij dit systeem, stap 2 direct kunt mengen met de nieuwe Elleeplex Pro Fusion verf.
➕ Pro Fusion kan net zoals het One Shot System in de koelkast bewaard worden, MAAR in tegenstelling tot het O.S System moet deze wél op kamer temperatuur gebracht worden voor gebruik.
➕ Pro Fusion kan in tegenstelling tot het One Shot System wel gebruikt worden voor Brow Lamination, hierdoor kun je nog meer behandelingen halen uit je single use sachets. 

Voor de rest is ook deze lotion lijn;
? Vegan friendly & Dierproefvrij ?
? Gluten, Parabenen, Formaldehyde en Latex vrij!

Ben ik specifiek voorstander en heb ik een voorkeur voor 1 van de 2 lijnen in het specifiek? Nee.. 
Ik gebruik beide lijnen en ik ben over beide tevreden, zowel in gebruik als in de resultaten doen allebei de lijnen absoluut wat ze moeten doen! 

Wat betreft de Brow Lamination is deze lijn écht een game changer als je het mij vraagt. Zéker de moeite waard om te proberen dus! ?

Pssssst, wist je dat je bij mij ook een merk onafhankelijke Online Brow Lamination Training kunt volgen? De techniek die ik je ga leren is er een zonder het gebruik van lijm ☝? niet alleen als je nog niets doet met Brow Lamination, maar ook als Masterclass is deze training dus zéker geschikt. 

Geef een reactie