Onze opleidingen;

Naast een salon beschikt Beauty & Wellness Romana sinds 2020 ook over Praktijk opleidingen. Wij zijn o.a erkend Elleebana opleidingspunt voor NL & BE, maar beschikken ook over onze eigen allround wenkbrauw opleidingen. Op deze pagina vindt je meer informatie over onze Elleebana opleidingen en onze Allround wenkbrauw cursus aanbod.

Daarnaast is ons opleidingsaanbod in 2021 uitgebreid met een Online Academy in

  • Allround Browstyling (losse modules & totaal pakket)
  • Fotografie
  • Marketing & Social media
  • Merk onafhankelijke training Brow Lamination
  • Merk onafhankelijke Masterclass Lash Lifting.
Online academy

Elleebana Trainingen

Met deze revolutionare wimperlift behandeling creëer je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! De wimpers worden gelift d.m.v siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden en word een wimperkrultang overbodig. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions kunnen of willen dragen! De behandeling is niet schadelijk voor de eigen wimpers! 

Geschikt voor alle wimpers
De Elleebana wimperlift is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals zou moeten, ook dan is deze behandeling de ultieme oplossing! 

Snel en veilig
De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt, met een gemiddelde inwerktijd van 10 min. en maar 2 stappen die uitgevoerd moeten worden, geeft het de meest geweldige resultaten tot wel 8 weken. De unieke formule waar o.a lanoline aan is toegevoegd zorgt ook voor gevoede en gezonde wimpers. We maken daarnaast gebruik van single use sachets, waardoor iedere klant verse lotions krijgt en je ook nog eens zeer hygiënisch werkt!

Exclusief merk
Sinds 2016 is Elleebana beschikbaar in Nederland en België. Om de kwaliteit hoog te houden heeft Elleebana ervoor gekozen dat alleen getrainde stylisten met het merk mogen werken. Dit om te voldoen aan de cosmetica verordering waarin staat dat een wimperlift behandeling alleen uitgevoerd mag worden door professionals. 

Waarom Elleebana

Elleebana Cursus Aanbod

De Elleebana cursus duurt 1 dagdeel van 3,5u en vindt plaats bij ons in de salon. 

Kosten:
Elleebana Cursus                 €349,- ex btw 
Elleebana Omscholing        €249,- ex btw
Elleebana Masterclass       €299,- ex btw

Sinds 2020 bied Elleebana ook de mogelijkheid om een online cursus te volgen. 
Bij de cursus dient de cursist een praktijkexamen af te leggen die plaats vindt bij ons in de salon en een uur in beslag neemt. De omscholing is zonder praktijkexamen.

Online Elleebana Cursus incl. praktijkexamen             €450,- ex btw
Online Elleebana Omscholing excl. praktijkexamen   €300,- ex btw

Starterskit:
Alle cursussen en omscholingen (praktijk en online) zijn incl. gratis startpakket t.w.v. €215,-! De omscholing is uitsluitend te boeken als je reeds in het bezit bent van een LVL certificaat van een ander merk.
De Elleebana masterclass is incl. luxe e-bag t.w.v €150,- deze is uitsluitend te boeken als je al in het bezit bent van een Elleebana wimperlift certificaat.

Wil je graag een merk onafhankelijke Masterclass wimperlifting volgen? Kies dan voor onze Online Masterclass Wimperlifting!

Wil jij graag een Elleebana training volgen?
Onze beschikbare cursusdata vindt je in onze online agenda. Het boeken van een training kun je gemakkelijk doen via ons contactformulier, geef in de mail aan welke datum en cursus je graag zou willen volgen en stuur ons direct de volgende gegevens door: Naam Salon, volledige naam, volledige adresgegevens, BTW nummer (indien aanwezig), Telefoonnummer (gsm), e-mailadres en LVL certificaat (bij omscholing).

 

Cursusdata Contact

Privé Allround Brow Professional Masterclass

Onze 1 daagse privé Masterclass Allround Brow Professional is bedoeld voor dames die reeds in het bezit zijn van een Browstyling certificaat maar graag hun skills willen bijschaven of upgraden! Je leert alles over Mapping, Waxen, Verven maar ook de techniek van Threaden. In deze uitgebreide training behandelen we de punten waar jij tegen aan loopt en krijg je alle 1 op 1 aandacht die jij nodig hebt om te zorgen dat jou Brow skills on point zijn! 

De masterclass is met korting te boeken na de aanschaf van het Totaalpakket online browstyling. 

2 daagse Privé Cursus Allround Brow Professional

Onze 2 daagse privé cursus Allround Brow Professional is speciaal bedoeld voor dames zonder browstyling certificaat! In niet 1, maar 2 dagen gaan we zorgen dat jij alles weet wat je moet weten om dé perfecte wenkbrauw te creëeren! Ook deze training is privé zodat er alle 1 op 1 aandacht is voor jouw groei en ontwikkeling!

Wat zeggen onze cursisten?

Er gingen jou al een hoop dames voor, en dit is wat ze zeiden over ons cursussen

Ik heb een cursus BrowMAX gevolgd en heb zo veel geleerd!
Romana neemt echt de tijd om alles uit te leggen en blijft met je oefenen tot je de praktijk ook onder de knie hebt!
Naderhand kan je haar altijd bereiken als je nog vragen hebt en helpt ze je!

Cursus Allround Brow Professional

Lesley Adams / Facebook
Ik was in eerste instantie klant bij Romana. Ik vind haar sowieso de beste in de Brow behandeling. Ook heb ik zelf de browtraining en lashlift training bij haar gedaan. Hoe precies ze is tijdens de behandeling zo is ze ook wat betreft de opleiding. Alles word duidelijk uitgelegd en vragen worden ook uitgebreid beantwoord. Ik heb meerdere trainingen/ cursussen gedaan, maar tot nu toe nog nooit zo tevreden geweest als bij Romana.
 
Masterclass Allround Brow Professional
Janina Schuman / Google

Helemaal top !
Echt super bedankt voor deze ervaring en begeleiding tijdens deze brow cursus!
Ben erg blij met hoe je het me hebt willen leren.

Prachtige resultaten!

Cursus Allround Brow Professional

Linsey van Tuijl / Facebook

YES DAT WIL IK!

Als drievoudig prijs winnaar van internationale wenkbrauw wedstrijden en meer als 4 jaar ervaring als browstylist weet ik waar ik het over heb!

Ben jij bereid om net dat stukje meer te investeren in je persoonlijke groei? Wil jij juist die 1 op 1 begeleiding i.p.v de aandacht moeten delen met 5 andere cursisten?

Dan is de Masterclass/Cursus Allround Brow Professional absoluut wat voor jouw!

De cursusdata zijn beperkt en worden altijd in overleg gepland! Voor meer informatie en prijs neem vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier. Geef in de mail aan of je graag de informatie ontvangt van de Masterclass of Cursus!

Op Instagram kun je al onze resultaten vinden, kijk gerust eens rond om te zien wat je voor resultaten kunt verwachten na deze opleiding!

Contact