Onze opleidingen;

Naast een salon beschikt Beauty & Wellness Romana sinds 2020 ook over Praktijk opleidingen. Wij zijn o.a erkend Elleebana opleidingspunt voor NL & BE, maar beschikken ook over onze eigen allround wenkbrauw opleidingen. Op deze pagina vindt je meer informatie over onze Elleebana opleidingen en onze Allround wenkbrauw cursus aanbod.

Daarnaast is ons opleidingsaanbod in 2021 uitgebreid met een Online Academy in

  • Allround Browstyling (losse modules & totaal pakket)
  • Fotografie
  • Marketing & Social media
  • Merk onafhankelijke training Brow Lamination
  • Merk onafhankelijke Masterclass Lash Lifting.
Online academy

Elleebana Trainingen

Met deze revolutionare wimperlift behandeling creëer je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! De wimpers worden gelift d.m.v siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden en word een wimperkrultang overbodig. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions kunnen of willen dragen! De behandeling is niet schadelijk voor de eigen wimpers! 

Geschikt voor alle wimpers
De Elleebana wimperlift is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals zou moeten, ook dan is deze behandeling de ultieme oplossing! 

Snel en veilig
De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt, met een gemiddelde inwerktijd van 10 min. en maar 2 stappen die uitgevoerd moeten worden, geeft het de meest geweldige resultaten tot wel 8 weken. De unieke formule waar o.a lanoline aan is toegevoegd zorgt ook voor gevoede en gezonde wimpers. We maken daarnaast gebruik van single use sachets, waardoor iedere klant verse lotions krijgt en je ook nog eens zeer hygiënisch werkt!

Exclusief merk
Sinds 2016 is Elleebana beschikbaar in Nederland en België. Om de kwaliteit hoog te houden heeft Elleebana ervoor gekozen dat alleen getrainde stylisten met het merk mogen werken. Dit om te voldoen aan de cosmetica verordering waarin staat dat een wimperlift behandeling alleen uitgevoerd mag worden door professionals. 

Waarom Elleebana

Elleebana Cursus Aanbod

De Elleebana cursus/omscholing duurt 1 dagdeel van 3,5u en vindt plaats bij ons in de salon. De Elleebana Lash Lift + Brow Lift combi training duurt 1 dagdeel van 4,5u. U dient voor alle trainingen zelf een model te verzorgen dat geschikt is voor alle behandelingen. 

Kosten:
Elleebana Cursus                              €349,- ex btw 
Elleebana Omscholing                     €249,- ex btw
Elleebana Full Combi                       €484,- ex btw
Elleebana Omscholing Combi        €384,- ex btw
Elleebana Masterclass                    €349,- ex btw

Sinds 2020 bied Elleebana ook de mogelijkheid om een online cursus te volgen. 
Bij de cursus dient de cursist een praktijkexamen af te leggen die plaats vindt bij ons in de salon en een uur in beslag neemt. De omscholing is zonder praktijkexamen.

Online Elleebana Cursus incl. praktijkexamen             €450,- ex btw
Online Elleebana Omscholing excl. praktijkexamen   €300,- ex btw

Starterskit:
Alle cursussen en omscholingen (praktijk en online) zijn incl. gratis startpakket t.w.v. €215,-! Bij de lash lift + brow lift combi training ontvang je ook nog een gratis starterskit brow lifting t.w.v €115,-. De omscholingen zijn uitsluitend te boeken als je reeds in het bezit bent van een LVL certificaat van een ander merk. Stuur een foto van je certificaat per mail naar ons op na het aanschaffen van je praktijk/online training. 
De Elleebana masterclass is incl. luxe e-bag t.w.v €150,- deze is uitsluitend te boeken als je al in het bezit bent van een Elleebana wimperlift certificaat. Stuur ons een foto van je Elleebana certificaat toe per Mail als je deze hebt aangeschaft via de webshop.

Wil je graag een merk onafhankelijke Masterclass wimperlifting volgen? Kies dan voor onze Online Masterclass Wimperlifting!

Wil jij graag een Elleebana training volgen?
Onze beschikbare cursusdata vindt je in onze online agenda. Het boeken van een praktijk cursus kun je gemakkelijk doen via onze webshop. Klik op de roze linkjes van de gewenste training, de datums voor de praktijk cursus en omscholing kun je via de online agenda reserveren. Je vindt de cursussen ook in de webshop onder de categorie ‘praktijk cursussen’ of ‘wholesale’. 

Nog onbeantwoorde vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Cursusdata Contact

Privé Allround Brow Professional Masterclass

Onze 1 daagse privé Masterclass Allround Brow Professional is bedoeld voor dames die reeds in het bezit zijn van een Browstyling certificaat maar graag hun skills willen bijschaven of upgraden! Je leert alles over Mapping, Waxen, Verven maar ook de techniek van Threaden. In deze uitgebreide training behandelen we de punten waar jij tegen aan loopt en krijg je alle 1 op 1 aandacht die jij nodig hebt om te zorgen dat jou Brow skills on point zijn! We behandelen uitgebreid theorie, vervolgens kijk je mee met Romana hoe de behandeling exact werkt, krijg je een geheel verzorgde lunch om vervolgens ‘s middags op je eigen model aan de slag te gaan. Er is aan het einde van de dag ook nog een mogelijkheid om je eigen wenkbrauwen door Romana te laten stylen! Bij een goede afronding ontvang je natuurlijk een certificaat en kun je in jouw salon aan de slag met deze fantastische behandeling!

2 daagse Privé Cursus Allround Brow Professional

Onze 2 daagse privé cursus Allround Brow Professional is speciaal bedoeld voor dames zonder browstyling certificaat! In niet 1, maar 2 dagen gaan we zorgen dat jij alles weet wat je moet weten om dé perfecte wenkbrauw te creëeren! Ook deze training is privé zodat er alle 1 op 1 aandacht is voor jouw groei en ontwikkeling!
De eerste dag behandelen we uitgebreid de theorie en kijk je mee met Romana hoe de behandeling exact in zijn werk gaat. Na de geheel verzorgde lunch ga je ‘s middags aan de slag op je eigen model en krijg je aan het einde van de dag huiswerk mee. De 2e dag starten we met het bespreken van je huiswerk en kun je daarna aan de slag met je 2e model om je skills te perfectioneren. Hierna is er nog een mogelijkheid om je eigen wenkbrauwen door Romana te laten stylen. Heb je de cursus goed afgerond? Dan ontvang je natuurlijk je certificaat om vervolgens zelf deze behandeling in je salon aan te kunnen bieden!

Wat zeggen onze cursisten?

Er gingen jou al een hoop dames voor, en dit is wat ze zeiden over ons cursussen

Ik heb een cursus BrowMAX gevolgd en heb zo veel geleerd!
Romana neemt echt de tijd om alles uit te leggen en blijft met je oefenen tot je de praktijk ook onder de knie hebt!
Naderhand kan je haar altijd bereiken als je nog vragen hebt en helpt ze je!

Cursus Allround Brow Professional

Lesley Adams / Facebook
Ik was in eerste instantie klant bij Romana. Ik vind haar sowieso de beste in de Brow behandeling. Ook heb ik zelf de browtraining en lashlift training bij haar gedaan. Hoe precies ze is tijdens de behandeling zo is ze ook wat betreft de opleiding. Alles word duidelijk uitgelegd en vragen worden ook uitgebreid beantwoord. Ik heb meerdere trainingen/ cursussen gedaan, maar tot nu toe nog nooit zo tevreden geweest als bij Romana.
 
Masterclass Allround Brow Professional
Janina Schuman / Google
verkeerde wimper separatie uitgelegd door beauty & wellness romana

Helemaal top !
Echt super bedankt voor deze ervaring en begeleiding tijdens deze brow cursus!
Ben erg blij met hoe je het me hebt willen leren.

Prachtige resultaten!

Cursus Allround Brow Professional

Linsey van Tuijl / Facebook

YES DAT WIL IK!

Als drievoudig prijs winnaar van internationale wenkbrauw wedstrijden en meer als 4 jaar ervaring als browstylist weet ik waar ik het over heb!

Ben jij bereid om net dat stukje meer te investeren in je persoonlijke groei? Wil jij juist die 1 op 1 begeleiding i.p.v de aandacht moeten delen met 5 andere cursisten?

Dan is de Masterclass/Cursus Allround Brow Professional absoluut wat voor jouw! De cursusdata zijn beperkt en worden altijd in overleg gepland! 

Masterclass  €799,- ex btw incl gratis goodiebag.**
Cursus           €1099,- ex btw incl gratis starterskit.

Op Instagram kun je al onze resultaten vinden, kijk gerust eens rond om te zien wat je voor resultaten kunt verwachten na deze opleiding!

Heb jij nog vragen over deze training, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wil jij hem direct boeken? Dat kan via onderstaande knoppen of via de roze linkjes hierboven.

**Heb je het online totaal pakket reeds aangeschaft? Dan ontvang je €400,- korting op mijn Masterclass binnen een jaar na aanschaf van het online totaal pakket. Neem hiervoor contact met ons op.

Boek masterclass Boek cursus Contact