Ik was in eerste instantie klant bij Romana. Ik vind haar sowieso de beste in de Brow behandeling. Ook heb ik zelf de browtraining en lashlift training bij haar gedaan. Hoe precies ze is tijdens de behandeling zo is ze ook wat betreft de opleiding. Alles word duidelijk uitgelegd en vragen worden ook uitgebreid beantwoord. Ik heb meerdere trainingen/ cursussen gedaan, maar tot nu toe nog nooit zo tevreden geweest als bij Romana.
 
Janina Schuman / Google
Super leerzame lashlift cursus gehad van Romana. Alles werd super duidelijk uitgelegd waardoor er niks onduidelijk was. 
Zeker een aanrader voor degene die op zoek zijn naar een geschikte cursus!
Alles word tot de puntjes besproken en het is ook heel fijn dat je achteraf nog altijd met je vragen bij Romana terecht kan!
Jessie Petersen / Facebook

Ik heb bij Romana de training lashlift gevolgd. Romana komt over als iemand die verstand heeft van haar vak en ze is erg duidelijk in haar uitleg. Het is fijn dat ze zo streng is op bepaalde zaken, hierdoor behaal je meteen na de training mooie resultaten. Ook super fijn is dat je Romana altijd nog om advies mag vragen na de training. Ze reageert dan ook super snel en geeft goede tips waar je dan weer mee verder kan. Ik heb de training bij Romana als super goed en duidelijk ervaren, bedankt hiervoor!!

Janneke van Melis / Facebook

LASH LIFT TRAINING

Sinds 2020 zijn wij officieel opleidingspunt voor Elleebana Nederland en België.

Kosten cursus: €349,- ex. btw.
Omscholingscursus: €249,- ex. btw.
Masterclass: €299,- ex. btw. 
Online cursus incl. praktijk examen: €450,- ex. btw.
Online omscholing excl. praktijk examen: €300,- ex btw.

Cursus, Omscholing en Online cursus zijn inclusief gratis startpakket t.w.v. €215,-. De omscholingscursussen zijn uitsluitend te boeken als je reeds in het bezit bent van een wimperlift certificaat. De Masterclass is incl. luxe e-bag t.w.v €150,- uitsluitend te boeken als je in het bezit bent van een Elleebana wimperlift certificaat.

Meer informatie of direct een cursus boeken? Vul het contactformulier in.

Beschikbare cursusdata

BROWSTYLING TRAINING

Zelf leren om ‘perfect brows’ te creëren? Vanaf 2020 bieden wij een tweetal privé brow trainingen aan! De 2-daagse training Browstyling is speciaal voor dames die nog geen opleiding browstyling gehad hebben. Heb jij al een Browstyling certificaat, maar is er nog ruimte voor verbetering? Dan is de Browstyling Masterclass perfect voor jou!

Meer informatie of direct een cursus boeken? Vul het contactformulier in.

Contact