Nabehandeling

 

 


NABEHANDELING

De wenkbrauwbehandeling wordt altijd afgesloten met het aanbrengen van een browolie om de huid te verzorgen en kalmeren. 

BROW OIL

De browolie stimuleert de haargroei, en is het pérfecte thuis verzorgingsproduct voor de klant om het brow plan te ondersteunen. De brow oil zit voor thuis gebruik in een makkelijke roller, deze brengt de klant iedere avond voor het slapen over de gehele wenkbrauw aan. De 100% natuurlijke olie helpt niet alleen als stimulans voor de haargroei maar heeft ook een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Veel dames krijgen na een wenkbrauw behandeling last van bultjes omdat ze met hun handen aan het gewaxte gebied zitten of make-up aanbrengen. Deze olie helpt irritatie’s na een behandeling voorkomen. Daarnaast is dit ook de perfecte voor-behandeling, laat klanten met een gevoelige, droge huid een aantal dagen voorafgaand aan de behandeling smeren met de olie rondom de wenkbrauw. Hierdoor is de huid meer gevoed en heb je minder kans op irritatie bij alle epilatievormen. 

BROW OIL RESULTATEN

Deze resultaten zijn beide binnen 10 weken behaald met de combinatie van een browplan, mijn wenkbrauwbehandeling en het dagelijkse thuisgebruik van de browoil.