How To Tint

Romana van beauty & wellness romana die wenkbrauwen verft


HOW TO TINT

Verven wordt vaak gezien als een snel werkje, wat vlug opgezet wordt en waar je geen lange houdbaarheid mee kunt behouden, zoals bijvoorbeeld met henna. ONZIN!

De wenkbrauw behandeling start je altijd met het verven, vóór je gaat ontharen. Door de verf heel breed op te zetten, ruim buiten de vorm en zonder precisie, kun je precies zien welke haren wel en welke haren niet verwijderd moeten worden. Doordat ook donsharen mee worden geverfd krijg je een beter beeld van de daadwerkelijke mogelijkheden van de natuurlijke wenkbrauw. 

1e maal verven

De eerste keer verven zet je kort op, dit doe je om te kijken hoe de gekozen en gemengde kleur pakt op de huid en de haren. Daarnaast zie je ook hoe snel de verf pakt, wat ook van groot belang is. De eerste keer verven zal een afdruk op de huid achterlaten. Dit is niet erg, omdat deze wordt verwijderd met de 2e stap, harsen. 

2e maal verven

De 2e keer verven vindt plaats aan het einde van de behandeling, na het harsen, epileren en threaden. De 2e maal werk je zeer secuur. Je tekent de wenkbrauw vorm eerst uit, zet deze af met een brow pasta om te zorgen dat je strakke lijnen krijgt en de verf niet op de huid, buiten de vorm pakt. Vervolgens breng je de verf aan met je kwast. Als de verf is op gezet, perfectioneer je deze altijd met brow tips voor de perfecte vorm. Eveneens helpt het om de kleur nogmaals door te borstelen met een droog wattenstaafje, zodat de kleur goed op de huid en tussen de haren verdeeld wordt.