Browplan

BrowMAX wenkbrauw resultaat van beauty & wellness romana

voor-na resultaat browplan binnen 3 maanden


BROWPLAN

Je zult van allerlei wenkbrauwen voorbij zien komen in je salon, van dik tot scheef tot over-geëpileert. Vooral het laatste, is met de wenkbrauwtrend van de jaren 90, helaas een veel voorkomende fenomeen. Gemiddeld zo’n 50% van de klanten die je voorbij ziet komen in de salon zijn mensen met een ‘probleem wenkbrauw’. Dit houdt meestal in dat er te veel haar is weggehaald. Belangrijk is dat de klant zelf niets doet aan haar wenkbrauw, pincet achter slot en grendel en vertrouwen op jouw werk!

Wat is een Browplan?

Een Browplan is een plan voor de wenkbrauwen wat je in overleg met je klanten opstelt. Je gaat tijdens het intakegesprek uitgebreid bespreken met je klant wat haar wensen en verwachtingen zijn. Je kijkt samen naar de huidige staat van de wenkbrauwen en kijkt wat je in de eerste behandeling voor ze kunt betekenen.

14 dagen niet epileren

Ik raad klanten altijd aan minimaal 14 dagen niets te doen alvorens ze voor de eerste maal langs komen. Dit geeft een goed beeld van de snelheid van de klant haar groeicyclus en de frequentie waarmee de haren naar waarschijnlijkheid terug gaan groeien. Op deze manier kun je een betere inschatting maken in wat de mogelijkheden zijn omtrent het uiteindelijke resultaat. 

Geef eerlijk advies

Ben altijd eerlijk in wat de mogelijkheden zijn en dat het ultieme resultaat niet in 1 behandeling bereikt zal worden. Het is in sommige gevallen even doorbijten, maar het eind resultaat is het absoluut waard. Ook na het verlaten van je salon, mag de klant niets zelf aan de wenkbrauw doen. Vaak zijn ze geneigd om juist de haren weg te halen die van belang zijn voor het creëeren van het ultieme resultaat.