Brow Shapes

BrowMAX resultaat van beauty & wellness romana

 

 

BROW SHAPES

Er zijn verschillende dingen waar we rekening mee moeten houden voor we beginnen aan het uittekenen van een wenkbrauw. Een van de dingen die belangrijk is, is de gezichtsvorm van de klant. Als iemand een overdreven gezichtsvorm heeft kun je deze ‘corrigeren’ door middel van de vorm van de wenkbrauw. We onderscheiden de gezichtsvorm in 5 verschillende types namelijk: Hartvormig, lang, ovaal, hoekig en rond.

Hartvormig

Met een hartvormig gezicht heeft de persoon een langer voorhoofd. Dit kan je minder laten lijken door de wenkbrauw korter te houden en de hoek eerder te laten beginnen.

Lang

Voor een langwerpig gezicht is een wat plattere wenkbrauw aan te raden. Op deze manier zal het gezicht wat korter lijken en behoud je een vriendelijke uitstraling.

Ovaal

De ovale gezichtsvorm wordt vaak gezien als de meest ideale. Meerdere wenkbrauwvormen zullen mooi staan, al passen licht gebogen wenkbrauwen het mooist bij deze vorm

Hoekig

Je hebt hier twee keuzes. Je kunt een hoekig of vierkant gezicht zachter maken door de wenkbrauwen extra hoekig te maken, of door ze een hoge, zachte boog te geven.

Rond

In tegenstelling tot een langwerpig gezicht, kun je met een rond gezicht deze wat langer en smaller laten lijken door het hoogste punt van de wenkbrauw wat hoger dan gemiddeld te maken. De wenkbrauwen moeten niet te rond worden gemaakt, want anders lijkt het gezicht nog ronder. Een hoekige wenkbrauw is de beste optie.