Hygiëne en Veiligheid Copy

Hygiëne & Veiligheid

Niet alleen tijdens de huidige pandemie is hygiëne belangrijk, de wenkbrauw dient als bescherming van het oog. Daarom is het extra belangrijk dat wij als Brow Stylistes extra voorzichtig te werk gaan als we aan het werk zijn rondom de ogen. Hygiëne is van groot belang tijdens het uitvoeren van deze behandeling.

Wat is belangrijk?

Was je handen vóór de behandeling en/of werk met handschoenen
Houd je werkplek schoon en netjes
Desinfecteer al je tools na iedere klant
Gooi gebruikte producten direct weg
Nieuwe handdoeken na iedere klant
Stoel ontsmetten na iedere klant
Zorg voor goede ventilatie op je werkplek.

Barbicide

Barbicide biedt een compleet assortiment om hygiënische, veilig en schoon te kunnen werken. Denk aan;

Dompelaars (3 maten)
Concentraat
Hand desinfectant
Hygienische spray

Je shopt het volledige assortiment van Barbicide, uiteraard tegen inkoopsprijs, bij ons in de webshop.

Producten bewaren

Brow Lifting producten zijn , net zoals Lash Lifting Producten, temperatuur gevoelig. Het is belangrijk de producten op een veilige, koele, donkere en droge plaats te bewaren. De producten moeten onder de 24 graden blijven en boven de 4 graden. Je kunt de producten in de koelkast bewaren, let er wel op dat de koelkast in dit geval niet kouder is dan 4 graden.

Veel lotions zijn direct vanuit de koelkast, klaar voor gebruik. Er zijn echter ook merken waarvan de lotions eerst op kamertemperatuur moeten komen. Vraag dit goed na bij het merk waar je mee werkt, zodat je altijd goede en werkbare lotions hebt. 

Ga het liefst voor een merk die werken met sachets, ofwel zakjes lotion. Op deze manier werk je hygiënisch en heeft iedere klant verse lotions. Als je met zakjes werkt is onze Lash Lift Dish ideaal in gebruik, deze kan luchtdicht afgesloten worden waardoor je de lotions net wat langer kan gebruiken. 

nl_NLDutch