Website

 

Website

Het hebben van een goede website is heel belangrijk, investeer hier dan ook in. De investering van een goede website betaald zichzelf uiteindelijk terug. Een goedkope of gratis website heeft vaak minder functionaliteit dan een professionele website en werken vaak alleen goed op een desktop/laptop en zijn niet geschikt/niet goed geschikt voor telefoon en tablet. Slecht werkende websites leveren vaak irritatie’s op waardoor mensen al snel afhaken, en je je potentiĆ«le klanten kwijt bent.


Pixel

Als je een website hebt kun je daarnaast ook een facebook pixel installeren. Deze pixel zorgt ervoor dat activiteit op je website wordt bijgehouden. Bijvoorbeeld; jij gaat op vakantie en bent nog op zoek naar een leuke bikini. Je hebt gister wat bikini’s bekeken op een webshop maar bent er nog niet uit welke het moet worden. De volgende dag open jij facebook en zie je die leuke bikini’s voorbij komen waardoor je toch besluit deze te kopen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de pixel, maak hier dan ook zeker gebruik van!

Correct instellen van de pixel

Er is de laatste tijd veel veranderd bij de mogelijkheden van de pixel. Het is niet meer zo simpel als het was en is belangrijk dat je deze correct instelt. Dsocials.nl kan je hier uitgebreid in adviseren.

Adverteren op Facebook & Instagram

Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren op facebook, instagram en story’s. Je kunt hier makkelijk de correcte mensen mee bereiken, maar adverteren zonder doel en goed plan is geld weg gooien. Zorg dat je je hier goed in verdiept zodat iedere euro die je uitgeeft aan adverteren ook daadwerkelijk wat oplevert.
Ook hier kan Dsocials.nl je perfect mee helpen!