How to brow make-up

Resultaat van BrowMAX behandeling door Beauty & Wellness Romana

 

HOW TO BROW MAKE-UP

Bij dames op een brow plan, kan het gebruik van make-up in de eerste paar ‘groei’ weken zeker van pas komen. Dit helpt ze zelf van hun wenkbrauw af te blijven en het optimale resultaat te behalen, zonder zichzelf te schamen omdat ze hun haren moeten laten staan

Ook voor dames die al een perfect brow hebben is het gebruik van make-up een extra afwerking. Ze laten de wenkbrauw poppen en wie wil nou niet de show stelen op een feestje?!

Hieronder bespreek ik de complete B-KATE collectie zodat jij het beste advies kunt geven aan je klanten!

Brow dips

De Brow Dip is long lasting door de cream powder formule en hecht zich op de huid op plekjes waar weinig tot geen haartjes zitten. Breng aan met de zeer fijne B’KATE Angled Brush. Ideaal voor dames met ‘gaten’ in hun wenkbrauw, om de periode tijdens hun brow plan op te vullen.

Ze zijn er in 8 kleuren!

Highlighters

Creëer met deze duo pencil strakke wenkbrauwen en laat ze daarna stralen. De glossy zijde zorgt voor een extra wow effect. Het potlood heeft een zachte werkbare formule en is de beste afwerking na de brow behandeling! 1 kant met concealer, 1 kant met highlighter. Afwerking met een highlighter zorgt voor een strakke wenkbrauw. Dit laat de wenkbrauw direct voller ogen en is ook een ideaal product voor dames op een brow plan.

Ze zijn er in 2 kleuren

Pro brow powder pencils

Met de Pro Powder Brow Pencil kleur en stijl je jouw wenkbrauwen met gemak. De poederachtige structuur is perfect om een mooie ombré brow te creëren. Makkelijk in gebruik dus ideaal voor thuisgebruik.

Ze zijn er in 3 kleuren.

Velvet brow pencils

Met de Brow Pencil kleur en stijl je jouw wenkbrauwen met gemak. De zachte structuur is perfect om mee te blenden. Zo creëer je natuurlijke of opvallende brows. Het potlood heeft een fluwelen structuur en is handig in gebruik, ideaal voor thuis!

Ze zijn er in 3 kleuren!

B-kate pro brow powder pencils

Brow gel

Door de zachte en fijne borstel hoef je maar een minimale hoeveelheid aan te brengen om al die haartjes op z’n plek te houden. Met toevoeging van vitamine B5 voor een hydraterend, glanzend en vol effect. Zonder alcohol, dus geen uitdroging.

Brow puff

B’KATE Brow Puff is een stylingproduct, beter bekend als brow soap. Deze is ontworpen om wenkbrauwen een verzorgde, voller ogende en natuurlijke look te geven. Ideaal om je wenkbrauwen mee te stylen. Mooie matte afwerking voor de ultieme natural look.